Kvinden i køen

I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
5 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
8 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
4 år siden
Bog Trailer....
Kianna Kitte...
1 år, 8 måneder siden
Gud taler til alle
Salomon
5 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
7 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
6 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
11 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
4 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
3 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
6 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
4 år siden
'Vurder ud fra p-bølgers udbredelseshastigheder i forskelligt materiale, hvad vi kan sige om Lomonosovryggens geologiske opbygning.'
Øh, mumler jeg i Netto-køen, rynker på næsen og lægger hovedet på skrå (seriøst, det hjælper!) ... Øh, gentager jeg stadig mumlende og læser SMS'en én gang til.
Kvinden foran mig vender sig.
Hendes hoved er tiltet en anelse mod højre (se selv, jeg er ikke den eneste.), og hendes sortsværtede øjenbryn vrider sig rundt på hendes pande som subdermale larver i en synkronsvømningskonkurrence.
Jeg holder telefonen frem mod kvinden, mens jeg trækker på skuldrene og smiler.
Med et smæld, der havde fyldt selv en hærdet domptør med utæmmet stolthed, vender hun hovedet væk, mens hun gennem sammenbidte tænder hvisler, at jeg skal fjerne mit "svineri."
Her burde jeg nok have spurgt, hvad fanden det egentlig var, hun troede, der var på min telefon, men jeg panikkede, undskyldte og pressede telefonen dybt ned i en frakkelomme, og endte derfor med effektivt og endegyldigt at overbevise hende og resten af køen om, at jeg lige havde mast et pik-billede op i fjæset på en sagesløs bedsteborger.
SMS'en var fra en datter til en kollega til min mor. Hun var i gang med at forberede sig til eksamen i naturfag i gymnasiet og var løbet ind i et spørgsmål, hvor hun måtte kapitulere, og så havde min mor sagt, at hun da bare kunne skrive til mig.
Skal ved lejlighed have fortalt min mor, at Lomonosovryggens geologiske komposition er en af de utroligt få ting, jeg ikke ved en skid om ... Det kommer til at knuse hendes hjerte.
Har lige spist dagens måltid, couscous med kikærter og kylling (rester fra en kæmpeportion, jeg biksede sammen mandag aften). Jeg brugte ingen penge i går, har kun brugt knap 40 kroner i dag, og da der er masser af couscous/kikært/kylling til i morgen, kan jeg sikkert også undgå at bruge penge i morgen.
STEM NEJ - Yorick out.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kvinden i køen er publiceret 02/12-2015 20:23 af Rasmus Tinn (Yorick).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.