Kvinden i køen

Misforstå mig ret:
Christian Ba...
5 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
4 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
4 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
6 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
2 måneder, 15 dage siden
Undervisning
Hanna Fink (...
6 år siden
30 sekunder mellem liv og...
Ida Hansen (...
2 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
4 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
4 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
5 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
5 år siden
Skrible-maskinen kører ig...
Kianna Kitte...
1 år, 9 måneder siden
'Vurder ud fra p-bølgers udbredelseshastigheder i forskelligt materiale, hvad vi kan sige om Lomonosovryggens geologiske opbygning.'
Øh, mumler jeg i Netto-køen, rynker på næsen og lægger hovedet på skrå (seriøst, det hjælper!) ... Øh, gentager jeg stadig mumlende og læser SMS'en én gang til.
Kvinden foran mig vender sig.
Hendes hoved er tiltet en anelse mod højre (se selv, jeg er ikke den eneste.), og hendes sortsværtede øjenbryn vrider sig rundt på hendes pande som subdermale larver i en synkronsvømningskonkurrence.
Jeg holder telefonen frem mod kvinden, mens jeg trækker på skuldrene og smiler.
Med et smæld, der havde fyldt selv en hærdet domptør med utæmmet stolthed, vender hun hovedet væk, mens hun gennem sammenbidte tænder hvisler, at jeg skal fjerne mit "svineri."
Her burde jeg nok have spurgt, hvad fanden det egentlig var, hun troede, der var på min telefon, men jeg panikkede, undskyldte og pressede telefonen dybt ned i en frakkelomme, og endte derfor med effektivt og endegyldigt at overbevise hende og resten af køen om, at jeg lige havde mast et pik-billede op i fjæset på en sagesløs bedsteborger.
SMS'en var fra en datter til en kollega til min mor. Hun var i gang med at forberede sig til eksamen i naturfag i gymnasiet og var løbet ind i et spørgsmål, hvor hun måtte kapitulere, og så havde min mor sagt, at hun da bare kunne skrive til mig.
Skal ved lejlighed have fortalt min mor, at Lomonosovryggens geologiske komposition er en af de utroligt få ting, jeg ikke ved en skid om ... Det kommer til at knuse hendes hjerte.
Har lige spist dagens måltid, couscous med kikærter og kylling (rester fra en kæmpeportion, jeg biksede sammen mandag aften). Jeg brugte ingen penge i går, har kun brugt knap 40 kroner i dag, og da der er masser af couscous/kikært/kylling til i morgen, kan jeg sikkert også undgå at bruge penge i morgen.
STEM NEJ - Yorick out.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kvinden i køen er publiceret 02/12-2015 20:23 af Rasmus Tinn (Yorick).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.