Kvinden i køen

Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
5 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
6 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
6 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
7 år siden
Eksamen
RachelBlack
7 år siden
Livet er en rejse
Salomon
5 år siden
Fra Lesbisk til Bi-Romant...
Kianna Kitte...
1 år, 10 måneder siden
Et digt
Peter Munk (...
7 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
7 år siden
Jeg skal møde Darren Cris...
Kianna Kitte...
2 år siden
Idag blev min niece døbt....
Kianna Kitte...
2 år siden
Еnke
Halina Abram...
3 år siden
'Vurder ud fra p-bølgers udbredelseshastigheder i forskelligt materiale, hvad vi kan sige om Lomonosovryggens geologiske opbygning.'
Øh, mumler jeg i Netto-køen, rynker på næsen og lægger hovedet på skrå (seriøst, det hjælper!) ... Øh, gentager jeg stadig mumlende og læser SMS'en én gang til.
Kvinden foran mig vender sig.
Hendes hoved er tiltet en anelse mod højre (se selv, jeg er ikke den eneste.), og hendes sortsværtede øjenbryn vrider sig rundt på hendes pande som subdermale larver i en synkronsvømningskonkurrence.
Jeg holder telefonen frem mod kvinden, mens jeg trækker på skuldrene og smiler.
Med et smæld, der havde fyldt selv en hærdet domptør med utæmmet stolthed, vender hun hovedet væk, mens hun gennem sammenbidte tænder hvisler, at jeg skal fjerne mit "svineri."
Her burde jeg nok have spurgt, hvad fanden det egentlig var, hun troede, der var på min telefon, men jeg panikkede, undskyldte og pressede telefonen dybt ned i en frakkelomme, og endte derfor med effektivt og endegyldigt at overbevise hende og resten af køen om, at jeg lige havde mast et pik-billede op i fjæset på en sagesløs bedsteborger.
SMS'en var fra en datter til en kollega til min mor. Hun var i gang med at forberede sig til eksamen i naturfag i gymnasiet og var løbet ind i et spørgsmål, hvor hun måtte kapitulere, og så havde min mor sagt, at hun da bare kunne skrive til mig.
Skal ved lejlighed have fortalt min mor, at Lomonosovryggens geologiske komposition er en af de utroligt få ting, jeg ikke ved en skid om ... Det kommer til at knuse hendes hjerte.
Har lige spist dagens måltid, couscous med kikærter og kylling (rester fra en kæmpeportion, jeg biksede sammen mandag aften). Jeg brugte ingen penge i går, har kun brugt knap 40 kroner i dag, og da der er masser af couscous/kikært/kylling til i morgen, kan jeg sikkert også undgå at bruge penge i morgen.
STEM NEJ - Yorick out.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kvinden i køen er publiceret 02/12-2015 20:23 af Rasmus Tinn (Yorick).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.