Svendegilde og julekoncert.

Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 23 dage siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Snak ikke om det - men jeg kan alligevel ikke dy, at minde om, at i dag er der kun tre måneder til jul. Underligt at tænke på. Lidt juleri - jeg har fra Parkinsonforeningen fået invitation til at komme til julekoncert i Herning med Stig Rossen. Det vil jeg overveje - ret hurtig endda - for der er sikkert rift om billetterne og det er efter først til mølle princippet. Koncerten ligger på en frisøndag, så det frister meget at tage mod tilbuddet. Og så er han jo ikke så ringe ham Stig Rossen - selv om jeg tror - enten kan man li´ ham eller også kan man ikke. Jeg kan.

Vi har travlt med at forberede os til Jacobs svendegilde på lørdag. Han har inviteret ca. 40 gæster til åbent hus arangement. Egentligt havde vi forestillet os, at vi skulle være i et telt i haven, men vi tør ikke rigtig binde an med hensyn til vejret. Så vi må være i stuen og udestuen. I eftermiddag tager far og søn en tur til Tyskland efter drikkevarer og lidt godt chokolade, som må gøre det ud for desserten, og ellers bliver det noget buffet med forskellige lækkerier. De har fået lov at låne min bil, så de kan have traileren med. Jeg har ellers fået min bil for mig selv igen. Nej, hvor har jeg manglet den i den tid Jacob lånte den. Ikke fordi jeg skulle nogen steder, men bare visheden om, at jeg ikke havde mulighed for at køre, når jeg ville - var der.
Det gik ikke helt efter bogen i mandags med hensyn til bilsynet. Det er ellers en dejlig lille bil, som han har købt. Nem at køre og ligger godt på vejen. Desværre også hurtig oppe i fart. Jeg skulle knap røre speederen, inden den var i omdrejninger og drønede derudad. Heldigvis er Jacob ret ansvarsbevidst og har lovet mig at køre ordentligt. Jeg kan ikke gøre andet end stole på, at han så også kører fornuftigt og ikke med hovedet under armen. Jeg forsøger at lade være med at bruge energi på, at gå og være bekymret for, om der sker noget. Det kan jeg ikke rigtig bruge til noget alligevel. I går var han til omsyn med bilen, og nu er alt i skønneste orden. Der er kommet plader på og vi har igen hver vor bil.

I går formiddags besøgte jeg min veninde Jette. Vi havde - som sædvanligt - en smadderhyggelig formiddag. Snakken gik og vi fik vendt mange ting og pjattet og fniset. Dejlig lige at mødes, inden hun rejser til Malta på fredag med sin beboer. Jette arbejder også på instituation og har også vagt hveranden weekend. Hidtil har vi haft fri samme weekend, men fra 1. november skal hun have en anden arbejdsplan og kommer så til at arbejde modsat mig. Det bliver sværere at lave noget sammen i weekenden så. Øv.
Mens jeg var hos Jette, havde jeg parkeret min mand herhjemme under dynen. Han lå i sengen hele dagen i går med influenza. I dag er han kommet på højkant igen, men er dog stadig sygemeldt og endnu lidt mat i knæene. Bare så vi andre tre undgår samme tur. Det kunne være det samme. Jeg kan dog godt mærke, at jeg er i søvnunderskud, så i dag vil jeg have en god middagssøvn. Det trænger jeg til.

Jeg skal også en tur til byen og handle og købe svendegave til Jacob og 18 års fødselsdagsgave til Mathilde. Vi har bestemt at købe nogle el-ting til dem - el-kedel og toaster - De mangler jo en masse til deres nye fælles bo.

Jeg tror, at det må være nok for i dag. Jeg har kun tilbage, at ønske mine læsere en rigtig god dag. Pas godt på jer selv.

Hyggehejsa fra en søvnig Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Svendegilde og julekoncert. er publiceret 24/09-2003 08:31 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.