Folk og det åbenlyse

Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Hej dagbog, - jeg kommer cyklende, også er der en kvinde der med halstørklædet nede om næsen, råber til mig, at mitforhjul er ved at være flad..da hun køre over fra siden.. Suk, - jeg havde nær råbt tilbage, at hvis hun havde bundet halstørklædet om munden istedet, kunne hun lettere ha holdt sin kæft..og passet sig selv.

Folk er engang imellem bare trælse. Som ham der en morgen ved busstoppe stedet siger til mig, at det regner..og at bussen da vist er forsinket...seriøst, - jeg havde nær sarkastisk sagt, gør det det! Way to state the obious. Jeg gider lkke smalltalk, og da slet ikke om morgnen.

Jeg håber hver gang jeg er ude, at jeg kan komme igennem mine gøre mål, uden at skulle høre på en eller andet ævle et eller andet idiotisk af. At jeg blot kan få lov at være i fred, for folk der ikke har noget at sige alligevel.

Som min mor ville sige, de prøver bare at komme i kontakt, - klart igen, - men jeg har på intet tidspunkt indikeret at jeg var interreseret i kontakt..jeg prøver så godt jeg kan, bare at passe mig selv.

Mine tanker mindede mig om en nar, der mente at jeg havde som mål, at ville ses..vedkommende fatter bare ikke mine bevæg grunde, -

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Folk og det åbenlyse er publiceret 19/12-2015 20:24 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.