5 år siden

Fokus.... fokus........ fokus...

Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
7 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
4 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
5 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
6 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
5 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
8 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
13 år siden
Pause
Hanna Fink (...
7 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
6 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
2 år siden
Luftforandring.
Neola
6 måneder, 26 dage siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
6 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
5 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
2 år siden
dating.
Ruth Christe...
5 år siden
Planen har hele tiden været klar - og der er konstant fokus på at det vigtigste for mig, er min selvrespekt. Den skal komme foran alt andet. Der er ingen alternativer, hvis selvrespekten skal bevares og jeg skal kunne se mig selv i øjnene og sige: "Det er det, du har det bedst med, på den lange bane. Du kan være stolt. Du er ikke en regnorm, du er ikke en hanrej. Du er stærke DIG".

Det er det ubestridte fokusområde. Der er ingen andre på den korte bane. Når alt er overstået, kan den lange bane kridtes op med nye mål og planer. Lige nu er det kun én ting.

Holde fokus... holde fokus... holde fokus... og leve med den forbandede knude i maven, der forhindrer mig i at spise, der holder mig vågen, der begynder at manipulere mine tanker, der begynder at se tingene og hendes utroskab i et blidere lys, der begynder at dreje mine tanker om skyld og skam over mod mig selv, der begynder at få mig til at tvivle på om det nu er det rigtige jeg vil gøre...

Jeg lever i en lille osteklokke på søen. En lille isoleret verden. Der iøvrigt bevæger sig ad helvede til pga konstant dårligt vejr og høj sø. Det får tankerne til at fare vild og rende et sted hen, jeg slet ikke bryder mig om og helt ude af kontrol. Og det tager lidt tid at få dem trukket ned på jorden igen. Og der er stadig 14 dage til jeg kommer hjem til det virkelige liv igen.

Jeg har ikke snakket med hende siden jeg tog afsted. Jeg kan simpelthen ikke få mig selv til at ringe hjem og hyggesnakke, lade som om ingenting er sket og alt er OK - det vil være skuespil. Og jeg vil heller ikke tage disse diskussioner i telefonen eller på mail. Det er første gang i 9 år vi er væk fra hinanden uden at tale sammen. Jeg har altid ringet hjem hver anden dag. Men det giver os så også rum til at få tænkt godt og grundigt over tingene. Jeg er superspændt på at høre hendes tanker - det kan endda være hun også er kommet til det samme resultat som mig - skilsmisse. Det er i min bog den eneste løsning... når jeg vel og mærke formår at holde fokus på min selvrespekt. Jeg har udnævnt den til at være omdrejningspunktet... kardinalpunktet i de mange beslutninger der skal tages det næste lange stykke tid.

Men det fokus punkt er sgu lige nu lige så flygtigt og svært at holde styr på som en flue på speed...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fokus.... fokus........ fokus... er publiceret 22/12-2015 22:47 af Dus.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.