5 år siden

En 4 sider lang sviner!! Glædelig jul, Dus :-(

...og så blev man kogt.
Kianna Kitte...
3 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
3 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
7 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
7 år siden
Det sociale medie monster...
Kianna Kitte...
2 år siden
Grimmeste pige i verden.....
Kianna Kitte...
2 år siden
savføre
Peter
7 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
6 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
3 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
4 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
5 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
3 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
7 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
7 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
7 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
7 år siden
Der tog hun sgu røven på mig. Den havde jeg ikke set komme... Jeg havde erkendt at vores forhold var slut - utroskab ligger ikke på min favoritliste og når et forhold er derhenne hvor den ene part ligger og boller ved siden af, uden at lægge skjul på det, overfor sin ægtemand - så er der noget fundamentalt galt med forholdet.

Skal jeg næranalysere tingene og være indadskuende - ja så har jeg da masser af fejl og mangler, hun kan pege på og beklage sig over. Det har vi vel alle. Men i hendes optik har jeg drevet hende i armene på en anden kvinde, som hun nu hygger sig med - og "så er det ikke utroskab".

Så min plan har hele tiden været: Komme hjem fra søen, så konen og jeg kan se hinanden i øjnene og stille og roligt fortælle hende at det er OK hun har en legeveninde, men jeg kan bare ikke klare det og ønsker at træde ud af ægteskabet. Eftersom jeg har hovedindtægten ville jeg så beholde huset. Derfor ville jeg hjælpe hende med at finde et godt sted at bo, hvor der så også var plads til hendes elskede to katte. Betale hendes indskud og sørge for at hun kom godt afsted i sit nye liv med nogle månedlige udbetalinger i en given periode (ægtefællebidrag) samt et engangsbeløb fra en bodeling.

Igår fik jeg en mail fra hende. 4 sider hvor jeg blev svinet til. alle mine fejl, mangler og dårlige sider blev nøje gennemgået ret detaljeret. Og hun sluttede af med at berette at hun havde fundet et sted at bo, allieret sig med en advokat og at denne var ved at udstede et krav om engangsudbetaling udregnet efter samtlige aktiver af mine. Brevet ligger til mig på bordet når jeg kommer hjem. Og iøvrigt lod hun kattene blive i huset - hun kunne ikke tage dem med hen til det nye sted. Og hun var ude af huset når jeg kom hjem i starten af januar.

Jeg er stadig idag målløs. Var det hvad jeg var værd? Efter 9 år? En mail? Ikke en ansigt til ansigt samtale hvor det hele blev afsluttet på værdig vis.

Nej - en FUCKING mail!!!

Og hjem til to katte, jeg ikke kan passe pga mit job..

Hun har planlagt dette et stykke tid kan jeg fornemme, når hun ligefrem har fundet en advokat - og alligevel virker det som om hun flygter ud af huset, for ikke at se mig i øjnene.

At skodde en sømand på den måde (mail) er det værste man kan gøre. Al selvværd er fesen ud af mig, som luft fra en ballon der bliver punkteret.

Og mit fokus er væk - helt væk... Jeps, jeg fik en skilsmisse som jeg ønskede. Men var det virkeligt nødvendigt at ødelægge mig?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En 4 sider lang sviner!! Glædelig jul, Dus :-( er publiceret 26/12-2015 22:44 af Dus.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.