Den første og sidste gang

Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 2 dage siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Egentlig er det omvendt rækkefølget! I søndags kørte jeg for sidste gang den "gamle" Mercedes ud til forhandleren, og mandag eftermiddag hentede jeg den nye. Selv om det er den første bil jeg har valgt at lease, så har jeg selv skræddersyet den fra den ene ende til den anden! Glæder mig til at have den første vagt deri i morgen.

Jeg kan godt mærke at de ekstra timer optil 50 % har taget pusten fra mig. Jeg er så inderlig træt og er kommet ud af mit næsten stabile søvnmønster. Sov faktisk mere eller mindre min fødselsdagsdag væk! Har fået en ny sagsbehandler som jeg talte med for første gang i går. Det skal nok blive (ironisk) interessant? Der var både bål og brand, jobprøvning og afvikling af firmaet og hvad har vi! Sad efterfølgende og rystede på hovedet! Bare fordi at jeg har en løs sikring, er det ikke ensbetydende med at skulle kasseres i mit erhverv som jeg er glad for og god til. Det giver ingen mening overhovedet. Sad her den anden dag og tænkte, at hvis jeg ikke havde haft alle de sygeperioder igennem de sidste 10 år, så havde jeg kunne betale for et nyt tag, samt nye fliser i indkørslen kontant. Ved godt at jeg ikke skal gøre det op i kroner og øre, men det er en irritationsmoment som jeg har svært ved at lægge fra mig.

Har ikke set Michelle eller André i det nye år. Ved at Michelles on/off pt er inde i billedet, så der ligger distancen til mig. M.h.t. til André så har jeg ikke set ham siden jeg var med ham på Psyk. Han udskrev sig desværre igen - igen efter et døgn. Sidst jeg talte med ham var i søndags - hvor han talte om at nogen havde lagt en virus på hans person på nettet. Åh ha det piner mit moderhjerte at jeg intet kan stille op! Jeg kan bare vente til det bliver endnu mere ekstrem, og håbe på at han kan blive tvangsindlagt på et tidspunkt! Kontakten med Claus' 2 mindste drenge er så som så. Uden at vide det, så tror jeg at mindstemanden er tøsefornærmet over at vi afslog at han kunne komme hjem og bo igen, og så givet den ældste lov! Gider simpelthen ikke hans teenager opførsel som budte være et overstået kapitel! Den mellemste er vi heller ikke blevet overrandt af siden han blev bedt om at afdrage de penge han skylder! I sidste ende er det godt at vi trods alt har hinanden, ellers ville det være endnu mere trist.

Vi snart smutte i seng, så jeg kan være klar til i morgen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den første og sidste gang er publiceret 13/01-2016 01:22 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.