Tanker
Luxuryline
9 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Lidt af en start jeg fik i sidste uge, da jeg havde min første vagt i den nye bil. Blev sendt efter en særdeles velkendt person! Hun var i tidernes morgen min fars stærkt alkoholiske kvinde bekendtskab! Hun starter altid med at sige " heeej skaaat" som jeg væmmes ved - men bider det i mig! På hjem adr. berettede hun som om at det var ganske naturligt, at hun havde tisset i bukserne Med hende ud af bilen og jeg i gang med at gøre rent. Øv altså.. Fredag havde jeg 2 meget atypiske ture med grønlænder. Den første var med 3 af slagsen fra Bauhaus, hvor vi fylde bilen med 15 pakker træbriketter a 10 kg. Næste stop var ved den nærliggende Fakta - hvor min formodning blev gjort til skamme! Det var ikke 3 kasser øl de kom slæbende med, men derimod 3 kasser sodavand. Dernæst skulle de ikke køres til "lille Grønland" men derimod til et sommerhus! Næste tur hvor jeg var sendt til en anden adr. prøvede 7 af samme at overtale mig til at havde dem alle med i bilen - hvilket jeg selvfølgelig nægtede! "Jamen vi skal jo ikke så langt" vedblev den ene, men jeg holdt fast i mit, og det endte også med at jeg måtte køre tom derfra! Normalt holder jeg utrolig meget af grønlænder som kunder. Det kan godt være at mange af dem har hang til de våde vare og lidt fjolle tobak, men de er harmløse og sidst og ikke mindst - de betaler ALTID.

Jeg formåede at kælke nedad trapperne til kælderen i går. Jeg ved ikke hvad dælen der skete, men tror at det var mine badesandaler der gled. Havde en brødrister i den ene hånd, og to glasflasker i den anden. Flaskerne spinderes og lå spredt ud på trappen og i køkkennet dernede. Claus og den ældste af drengene kom ilderne til og troede at der var sket mig noget! Udover at jeg er lidt øm i halebenet og skåren mig lidt, så er jeg okay.

Vil ned til havnen og lede efter sten hvorpå jeg kan male. Det er godt nok mørkt, men jeg har en fremragende lygte i min telefon.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Opstart er publiceret 18/01-2016 17:43 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.