Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
9 år siden
Livet er en rejse
Salomon
6 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
2 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
5 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
3 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
7 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
2 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
7 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
8 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
6 år siden
Lidt af en start jeg fik i sidste uge, da jeg havde min første vagt i den nye bil. Blev sendt efter en særdeles velkendt person! Hun var i tidernes morgen min fars stærkt alkoholiske kvinde bekendtskab! Hun starter altid med at sige " heeej skaaat" som jeg væmmes ved - men bider det i mig! På hjem adr. berettede hun som om at det var ganske naturligt, at hun havde tisset i bukserne Med hende ud af bilen og jeg i gang med at gøre rent. Øv altså.. Fredag havde jeg 2 meget atypiske ture med grønlænder. Den første var med 3 af slagsen fra Bauhaus, hvor vi fylde bilen med 15 pakker træbriketter a 10 kg. Næste stop var ved den nærliggende Fakta - hvor min formodning blev gjort til skamme! Det var ikke 3 kasser øl de kom slæbende med, men derimod 3 kasser sodavand. Dernæst skulle de ikke køres til "lille Grønland" men derimod til et sommerhus! Næste tur hvor jeg var sendt til en anden adr. prøvede 7 af samme at overtale mig til at havde dem alle med i bilen - hvilket jeg selvfølgelig nægtede! "Jamen vi skal jo ikke så langt" vedblev den ene, men jeg holdt fast i mit, og det endte også med at jeg måtte køre tom derfra! Normalt holder jeg utrolig meget af grønlænder som kunder. Det kan godt være at mange af dem har hang til de våde vare og lidt fjolle tobak, men de er harmløse og sidst og ikke mindst - de betaler ALTID.

Jeg formåede at kælke nedad trapperne til kælderen i går. Jeg ved ikke hvad dælen der skete, men tror at det var mine badesandaler der gled. Havde en brødrister i den ene hånd, og to glasflasker i den anden. Flaskerne spinderes og lå spredt ud på trappen og i køkkennet dernede. Claus og den ældste af drengene kom ilderne til og troede at der var sket mig noget! Udover at jeg er lidt øm i halebenet og skåren mig lidt, så er jeg okay.

Vil ned til havnen og lede efter sten hvorpå jeg kan male. Det er godt nok mørkt, men jeg har en fremragende lygte i min telefon.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Opstart er publiceret 18/01-2016 17:43 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.