8 år siden

Nu er jeg på Højskole

23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Sammen med min elskede hustru og familien iøvrigt, blev det ultimo 2015 besluttet at jeg skulle tage afsted, så 3/1-16 mødte jeg op på Ubberup Højskole, til et 13-ugers forløb.

Jeg mødte omkring 80 dejlige medkursister og omkring 20 entusiastiske undervisere. Skemaerne byder på almindelig undervisning og dialog omkring aktuelle og historiske emner, og da skolen er anerkendt for sit engagement i en forbedring af livsstilen, så er der også lagt stor vægt på idræt og kost.

Den første måned er forløbet når dette skrives og jeg må sige at jeg har mødt mange dejlige mennesker her med stor rummelighed. Jeg kan ikke rigtigt følge med og holde tempoet, og har en del fraværstimer. Et par gange har det grimme spøgelse "rejs dog hjem, du duer ikke til at kæmpe sammen med flokken" vist sit negative ansigt. Men jeg er her endnu og mærker en svag forbedring af mit velbefindende. Der er ikke så mange enerverende smerter i bughulen som da jeg kom hertil, hvilket nok skyldes den nye måde at spise på, både med 6 måltider dagligt, som de ændrede kostvaner. Jeg har ikke tabt mig af betydning, hvilket ellers var et af mine delmål.

Det var lidt fra mig, her fra Ubberup.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nu er jeg på Højskole er publiceret 31/01-2016 18:58 af Robert Kallehave.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.