8 år siden

Beslutninger og chancer

Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
9 år siden
Et åbent hjerte
Ansu Orheim ...
17 dage siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
12 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Puha det har været laaaang tid siden, jeg sidst har skrevet herinde. Til gengæld har jeg skrevet meget på min bog og har talrige ideer til nye bøger. Det hele er EN stor indlærings-process, og jeg føler stadig ikke, at jeg har styr på det, men det er sjovt, og jeg har brug for at skrive de mange ideer ned. Jeg ved ikke, om jeg er den eneste, der har det på sådan, men har jeg fået en ide, så kan jeg ikke slå den ud af hovedet, før jeg har skrevet den ned. OG det er en smule frustrerende, når man skal fokusere på studiet, der ikke har det mindste med historier og forfatterskab at gøre.

De første to måneder af det nye år har været utrolig hektiske! Og der har været mange beslutninger, jeg har skulle tage stilling til. En beslutning, som endnu venter på svar, er, om jeg skal tage et udlandsophold på det næste semester? Jeg har været til utallige møder og står nu mellem to valg - blive i DK og arbejde med det projekt, som jeg kan se mig selv forske i i fremtiden, eller tage til Sverige og få oplevelsen af at studere i et andet land og blive udfordret på andre fronter.

Halvdelen af mig har virkelig lyst til at tage afsted. Dels er jeg træt af Danmark og har aldrig rigtig følt mig hjemme her. Men beslutter jeg mig for at tage afsted, er der SÅ MANGE ting, der skal i orden - SU og penge, bolig, transport, afrejse og hjemrejse, flytning, beslutninger om hvad jeg skal have med, og hvad jeg skal gøre med min lejlighed her i DK - ARHH!! Der er bare så mange ting, og så lidt tid, og den tid, der er, flyver afsted hurtigere, end jeg kan nå at sige 'udlandsophold'...
PLUS det er første gang det universitet i udlandet har/vil tage studerende fra Danmark ind, så det er en KÆMPE mulighed men også en kæmpe RISIKO for mit universitet og for de kommende studeren, for hvis jeg nu ikke lever op til deres forventinger, vil de måske ikke tage studerende ind i fremtiden, og så vil det alt sammen være min skyld.

Den anden halvdel af mig syntes det er lettere at blive i DK og så rejse verden rundt, når jeg er færdig med at studere.
Jeg kan beholde min lejlighed, hvor pengene passer hver måned, jeg ved, hvor universitetet ligger og hvor jeg skal være, jeg kender byen og mine venner er her. Jeg har mine ting her, min familie osv.
Men på den anden side, så har jeg som nævnt tidligere aldrig følt mig hjemme i DK, og jeg er 99% sikker på, at jeg ender med at bo et andet sted i EU eller måske endda udenfor Europa. Så måske... Jeg ved det ikke, måske jeg bare bør springe ud i det.

Det virker helt åndsvagt at være stresset ud af noget så enkelt, enten tager jeg afsted eller også gør jeg ikke...

Undskyld for denne udblæsning, men stressniveauet er højt lige nu, måske endnu mere fordi jeg har eksamen i morgen kl. 9.00, og der er bare ingen chance for, at jeg kan bestå...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Beslutninger og chancer er publiceret 28/02-2016 21:42 af Knotti.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.