Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
2 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
5 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
6 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
8 år siden
Kaos?
Per Z
7 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
7 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
6 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
3 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
6 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
5 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
8 år siden
Hej dagbog, - jeg har været rundt med nye hoveder til ipad opladerne idag, - imorgen skal der laves ipads på den anden skole, - hvis der ellers er noget, at lave dem med.

hjemme så jeg er par sjove video'er, der gav mig det jeg skal skrive, - næste gang jeg ser en politiker snakke om ligestilling.. - jeg har fundet en hel del at sige til alt muligt, bare til næste gang jeg høre nogen snakke om noget..men altså

Jeg går også ind for ligestilling, hvilket jeg har forstået handler om rettigheder, - og nu ved jeg som sagt hvad jeg skal sige, når jeg høre/ser en snakke/skrive om det- for jeg går jo også ind for det. f.eks , Når et skib som en anden Titanic går ned næste gang, så er det ikke længere mænd, der mest står med håret i postkassen og mangler både, - eller manden der sterio typisk giver slip på planken i filmene. Det må da også være kvindernes ret, til at gå ned og se efter, når de høre noget pudsle i huset, - aaargh indbrudstyven var sgu bevæbnet..for mænd er jo ikke lavet af mere stål end andre.. Hey, eller ved næste gidsels situation, at det så er mændene der får lov til at gå ud først, du ved , i ligestillingens navn, - et smukt ord. Det er i situationer som disse, at vi har allermest brug for feministerne. Så vi kan stå skulder ved skulder, når violinerne spiller og skuden går ned. Fair løn og en fair grundlov, der ikke er skrevet af mænd, der troede på noget der ikke eksistere mere. Og hvor ville det være fedt, hvis det var ligeså totalt socialt uacceptabel at slå en mand, uanset hvad. Du ved, en ting er loven, men vi ved godt hvilket køn der først løftes øjenbryn over, hvis det bliver slået.

Hej intet ondt ment, - men der er da mange rettigheder der mangler at blive ens for alle..heh, jeg er ret sikker på, at der nok skal være en, der skriver om sådan noget på fjæsen engang, ved bestemte mærkedage.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min dag er publiceret 07/04-2016 22:53 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.