Anden bog started
JesperSB
2 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Hej dagbog, - jeg tog en af de der åndsvage tests igen, - dem der fortæller en hvor ked af det man er, - selv om de siger de ikke holder stik med sikkerhed. Intet nyt under solen der.

Jeg var ovre for at handle ind, - så var der en gammel mand med stok, der mente han skulle fortælle mig hvor jeg måtte stille min cykel, - det var ikke for at den på nogen måde stod i vejen..Jeg spurgte ham, om det var fordi han ikke kunne gå op på fortovet på det lange stykke bag mig, eller foran mig..eller om det var fordi det skulle være på den meter min cykel ca fylder..og det var ikke fordi det ville være let at komme igennem det hvor den stod alligevel..da den stod halvt op af den lukkede ende af stedet for indkøbsvogne..


Han så ikke helt normal ud i ansigtet..og han ville heller ikke høre hvad jeg sagde, - så jeg bad ham om at lukke røven, - hvis folk ikke vil andet end sige noget til en, - uden at ville modtage et svar fra dem man siger noget til, - bør man lukke sin spalte. Jeg gætter på, at manden savnede en at snakke med, - det var så bare synd,...at han valgte mig, - for jeg kunne ikke være mere kold. Folk snakker altid til mig, fordi de tror jeg ser venlig ud..men i privaten gider jeg ikke folk og deres pis..jeg gider ikke folk ligegyldige samtale emner, - jeg gider ikke høre på deres meninger..som om det de har at sige, da bestemt må ha en betydning for mig, - for de må jo være centrum i verden.. - jeg ser ikke mig selv som centrum, - jeg ser mig selv som værende en der bare vil være for mig selv i mit eget lille rum, i udkanten af alt..der hvor folk ikke kommer så tit..der, hvor man mest af alt kan få lov til at være i fred! - Hey, you cant reject me, and expect me to want to be around you..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 36 point er publiceret 26/04-2016 20:40 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.