5 år siden

At ødelægge ting.... YEAH!!!

13.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
8 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
5 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
3 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
7 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
5 år siden
En god aften
Bastian
9 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
7 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
6 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
4 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
7 måneder, 8 dage siden
Hyggedag
Josephine Lø...
7 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
9 år siden
Like & del
Olivia Birch...
6 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
4 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
6 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
6 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
7 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
7 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
3 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
7 år siden
Skæve og underlige ting
Søren Sørens...
1 år, 9 måneder siden
The last soppetur
Olivia Birch...
6 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
4 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
13 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
3 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
11 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
7 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
6 år siden
Alle der kender mig ved det - jeg er kun 50% handymand og 100% demolisher. Jeg kan finde ud af at hænge ting op på væggen. Alt lige fra fra et spejl der kun skal hænge i en enkelt skrue, til en 45 kg tung fladskærm inkl. surroundhøjtalere og deres respektive kabelskjulere... og det bliver selvfølgelig hængende og i vatter. Og jeg er megagod til at samle ting fra IKEA. Men jeg er ikke god til at bygge ting, jeg er ikke god til at sætte nye vinduer i, installere køkkenelementer og moduler til badeværelser.

Men jeg er rasende god til at splitte ting til atomer. Findes der en bedre følelse af at ødelægge (noget man gerne må ødelægge)?

Det har jeg været igang med idag. At splitte noget ad. Det skulle dog gøres uden at ødelægge det nært tilstødende/fastgjorte.

For et år siden besluttede vi (mig og min nu ekskone) at modulet med håndvask og underskab, samt overskab ude på badeværelset skulle skiftes ud. Det var ved at rådne op pga en mindre vandlækage. Vi fes i IKEA og fandt lige det vi ville have sat ind istedet.

Og så skete der ikke mere - andet end vi blev rygende uenige om hvordan tingene skulle laves. Nu ville hun fanme også lige pludselig have nye klinker på gulvet i hele badeværelset samt den tilstødende baggang, da gulvet derud til er sammenhængende. Eller hun ville have malet hele lortet hvidt!!!?

Der er gulvarme ude på badeværelset og det er et stort rum - så jeg kunne allerede høre hvordan pengene nærmest fossede ud fra den kasse. Og jeg sagde 'NEJ' til begge ideer. Gulvet forbliver som det er!

Og så døde det projekt jo. Ingen nye klinker - ingen nye moduler monteret (de var allerede indkøbt og ligger ude i havestuen, usamlede).

Men nu er jeg jo skilt og single. Ingen kone til at komme med udgiftstunge forslag => jeg kan helt selv bestemme hvordan tingene skal være.

Sidst jeg var hjemme måtte jeg dog tage turen ind til IKEA igen og tage et billede af udstillingsmodellen - jeg kunne simpelthen ikke huske hvordan det ser ud. Nu ligger de billeder på min PC og kan tages frem til vejledning.

IDAG gik jeg igang. VVS til amatur er blændet af, nye ballofix er monteret. Det blev gjort i januar. Idag blev vasken fjernet (shit, det lort sad altså bare virkeligt godt fast, jeg havde nær flået hele gipsvæggen ud), underskab er fjernet - og det vejede bare et halvt ton.

Det skal lige tilføjes, at ham der boede her før, var snedker. Alt hvad der har bare det mindste med træ at gøre, er limet, syet, sømmet, skruet, loddet og svejset sammen. Sprænger der en bombe i huset, kan jeg garantere at alt murværk er væk. Men alt træværk står næsten intakt omend en kende svedent tilbage. Og badeværelsemodulerne er ikke en undtagelse.

Altså - da jeg fik vristet håndvasken ud fra væggen, var jeg nær trimlet bagover. Var det sket, var der kun en vaskesøjle til at gribe min 80+ kg samt vægten af håndvasken. Det havde kostet en ny vaskesøjle. Istedet slap jeg vasken med den ene hånd... næsten ligeså dårlig ide... Jeg nåede lige at træde et halvt skridt tilbage med højre fod da hjørnet af vasken drønede mod gulvet. Resultatet udeblev ikke. Nu var tyngden rettet nedad - og jeg havde nu kun fat med venstre hånd. Man skal ikke være særlig skarpsindig for at udregne den nært forestående konsekvens. Men jeg nåede at flytte venstre fod inden en tur på skadestuen med en ret nedtrykt storetå havde været en trist realitet

Nu var håndvasken så i to dele - og gulvet gudskelov intakt. Så den var nemt at flytte ud på traileren. Undermodulet voldede ingen kvaler at få ned, der var 8 synlige skruer på hver 100mm der skulle skrues ud. Så røg det ned med at brag, der fik Orla's høns til at skræppe op (Orla er min nabo).

En fuksvans er en dejlig ting og 10 minutter senere var denne del også særdeles medgørelig da den ... eller nu de dele skulle ud på traileren.

Selve gipsvæggen (det er jo vandfast gips der anvendes derude) så ikke så medtaget ud. Der skulle lige en klud med noget grundrens til, så var den faktisk fin.

Imorgen ryger overskabet. En god kammerat der også er håndværker hjælper mig med at få spartlet ujævnhederne og malet hvidt glans 25 over det hele derude. Så samler vi de nye moduler og monterer det hele. Det bliver så fedt at kunne vaske fingre, børste tænder osv osv ude på badeværelset igen - det har jeg ikke kunne i lang tid, da VVS'en blev blændet af for lang tid siden, så det hele lige kunne tørre, ifald af der skulle være andre lækager.

Imorgen skal jeg ud og slå græs, den skal skalperes helt ned. Jeg har en god gut til at gå og passe plænen og andre ting derude når jeg er på søen. Og i et øjebliks misforstået velmenenhed, har han sgu givet plænen gødning - og det har han været en kende rundhåndet med.

Godt Orlas høns er glade for græs...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At ødelægge ting.... YEAH!!! er publiceret 03/05-2016 20:38 af Dus.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.