Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
6 dage siden
Hej dagbog, - Jeg fik ordnet den computer jeg gav til min far, - installeret alt det han havde brug for, fra hans mail til hans node program og office.

Jeg føler mig super træt stadig, og langt nede. - en spurgte mig om, hvorfor jeg ikke bad om hjælp med at løfte printeren, - men det skyldes nok min ære. i modsætning til det andet, hvor ingen alligevel kan hjælpe, hvis ikke vedkommende er hende jeg søger. - what are you gonna offer me, - words? get real.

Jeg ville ønske jeg kunne sige mere om det næste, men det kan jeg ikke endnu, - men jeg var med til eksamen, som IT hjælp. - Ikke lige den slags hjælp de havde mest brug for gætter jeg på.

Snakkede med en elev i bussen, - han er rimelig cool. God til sine fag, rådgav ham lidt omkring kærlighed, - han mente han havde en smuk pige, men ikke så klog til det han kunne lide. - han ville droppe hende, - jeg synes han skulle se lidt på, om han havde det sjovt med hende, og kunne snakke med hende...det kunne han..for mig selv tænker jeg, at man ikke kan være lige dygtig til alt, - og at han måske undervurdere hende nu i sin unge alder.. - han er en af dem, der vist synes jeg er sej.. - sådan ser jeg ikke mig selv...jeg er bare, - jeg går igennem livet uden min egen hoved historie, - som vanderen. Mine spor ses kun på dem jeg hjælper, mest med ligegyldige ting.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Intet ændre sig er publiceret 05/05-2016 19:23 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.