Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
5 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
5 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
4 år siden
Israel
Salomon
6 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
7 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
11 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
3 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
1 år, 10 måneder siden
Pizza
Kenny Raun (...
9 år siden
Spejle
Marie Martin...
7 år siden
Idag kom den længe ventede gode nyhed, det blev endelig min tur til at komme til jobsamtale:) Efter have sendt en del ansøgninger. Jeg er så glad, og kan mærke en dejlig stolhed over at den her gang var det mig de valgte ud af jeg ved ikke hvor mange ansøgninger.

Jeg får nu muligheden for at vise, hvad jeg kan finde ud af som pædagog, hvis de ansætter mig. Det vil tiden vise, men det at de gerne vil se mig, er fedt i sig selv. Jeg er blevet til valgt, kan mærke det giver en på selvtillidren:) Det er super fedt.

Jeg har hele tiden, kunne mærke min motivation og tro på at der nok skal dukke en stilling op, altid har brændt inde i mig, også selvom jeg har fået afslag flere gange. Inden jeg fik besked om jobsamtalen, var jeg allerede begyndt som løs vikar hos et dagtilbud indenfor socialepsykiatrien, som jeg er meget glad for:)

En anden god nyhed, er det dejlige solrige vejr, det får mig helt til at drømme mig syd på, de glade fugles lyde, de forbigåendens glade ansigter når min 4 årige søn og jeg smilede går ned til haven og nyder udsigten over fjorden, de finde både der sejler langs fjorden:) Omgivelsernes dejlige rolige stemninger, der for en til at slappe helt af, ligge bekymringerne på hylende og nyde livet og dens lækker solskinsvejr. Det er da fantastisk:) her til formiddag sad jeg ude på terrassen med en god roman, lidt koldt vandt musik i ørene og lod mig falde lidt hen, med det resultat at jeg blev pæn brug, og havde en krop fyldt med livsglæde og ro. Jeg håber du nyder de gode solskinsdage lige så meget som jeg:)

Knus og sommerkram fra mig til dig:)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den gode nyhed:) er publiceret 10/05-2016 11:49 af pernille28.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.