Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
6 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
7 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
7 måneder, 1 dag siden
Stemme
Halina Abram...
4 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
4 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
7 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
5 år siden
SSO - stress
RachelBlack
8 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
5 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
8 år siden
Hr Solsort
Peter
6 år siden
Hej dagbog, - jeg har haft brugt noget..man skulle dyppe på vorter..men det begyndte at svide i mit ansigt..det gik rigtig løs, da min mor pludselig ville smøre noget på min kind, fordi hun synes de var lidt rødspættet..og de virkede tørre..var hjemme for at grille...du kender mødre..fuck det gjorde ondt, da hun kom det hvide cream på..

Jeg har taget det på for at forsøge at blive nogle små vorter kvit, der ser ud som om, at jeg har søvn ved øjnene..det er det bare ikke. Den sidste klippede jeg af, og det holdt også i nogle år, inden der kom noget igen..Ja, - så badass er jeg. Hvis noget genere mig, fjerner jeg det med magt om det skal være..uanset hvor ondt det gør..pain is a part of life, - your a fool, if you think you can avoid it forever..so head to it, - face it, destroy any fear of it..

Jeg købte idag noget focicca brød med hjem til dem, - min mor skulle nemlig til øjenlæge, hun sagde hendes syn var sløret på det ene øje..gæt hvem der så er der, for at snakke med hende bagefter..med lidt til aftensmaden.

min tidligere chef har det ikke så godt har jeg hørt, og jeg burde skrive til ham..eller ringe..jeg ved han får det bedre hvis jeg kontaker ham. Jeg ved godt det lyder selvglad, - men han har selv sagt det på andre måder..at jeg holdte ham oppe, da han fik de 4 hjerneblødninger, - jeg er bare så depimeret at jeg ikke får det gjort..hans datter er gået fra familien,..det har smadret ham..nogle timer fra mig, ville kunne glæde..det ved jeg..you cant keep holding the world up, - who holds anything up for you?...Jeg ved det, livet er ikke fair..they may need you, but they dont care for you..

Jeg føler mig konstant ked af det, - kun sløret lidt af, at jeg kan maskere mig og mine følelser næsten totalt, - men det er svært, - det mærkes som om man har lagt et grundlag, der bliver ved med at krakelere, og man desperat forsøger at fylde hullerne med alt hvad man kan.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget mit fjæs... er publiceret 18/05-2016 19:11 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.