Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
8 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
12 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
10 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
12 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
2 måneder, 5 dage siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
12 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
8 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
kærligheden var heller ikke til mig denne her gang, selvom jeg følte mig og ham havde den rettet kemi. Vi var gode sammen, følte jeg, hvilket han ikke var enige. Tolker jeg ud fra hans opførelse og adfærd, han begynder langsomt at virke uinteresseret i mig, han spørger ikke længere ind til mig, svarer ikke altid tilbage, skriver ikke godnat eller godmorgen længere til mig.

Jeg har prøvet denne tur med ham engang før, selvom vi ikke har kendt hinanden særlig længe. Vi grinede ofte meget sammen, og ture at vise hinandens "barn sider", uden at blive flove overfor hinanden, jeg kunne virkelig være mig selv i hans selveskab. Jeg kunne slippe kontrollen over mig selv, og give slip på mine inderste lyster og ønsker. Jeg kunne slippe mig selv fri, uden at være usikker på nogen måde.

Men hvad har det givet mig?, lige nu har det givet mig et knust hjerte og troen på at det var det rigtige valg at lukke mit indre jeg ud. I min frustration har jeg slettet hans nummer, beskeder og opkald tildels fordi jeg er nervøs for jeg at jeg vil kontakte ham og fordi jeg gerne vil glemme ham og min tid sammen selvom den var kort, var den af stor betydning for mig. Hvis ikke der lægger en besked fra ham imorgen på min telefon, tænker jeg at jeg sletter ham fra facebook også. Det bliver hårdt at komme videre, men hellere bruge tiden på nået der ikke i sidste inde gør mig ked af det.

Jeg har det meste af dagen, forsøgt at flytte fokus over på andre ting, såsom talen til min mors 60 års fødselsdag, min kommende ferie til zakynthos og min jobsamtale på fredag.

Jeg bliver nød til at give mig tid til at være mig selv, jeg må tage et valg, om jeg er interesseret i at vente på han for indteresse for mig igen?, eller om det her den endelige slutning?. Jeg tror jeg vælger den sidste, ikke flere chancer til ham. Jeg vil hellere gå den hårde tid igennem engang for alle, end at blive ved med at tænke over disse ting, de fylder for meget oppe i mit hoved og hvad jeg har at miste? en evt. kommende sød kæreste, der ville være god for mig og min lille dreng. Men hans opførelse lige nu gør mig trist og ked af det, jeg kan ikke danne en beslutning udfra hvad jeg tror han vil kunne give i fremtiden, men hvad er det han giver mig lige nu?, det er som nævnt tidligere skuffelse.

Den første tid skulle være dejlig og ikke fyld af bekymringer og usikkerhed. Vores er en op og ned tur.

det var alt for denne her gang

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget kærligheden er publiceret 19/05-2016 01:23 af pernille28.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.