5 år siden

Tegnestifter.....

Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
5 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
6 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
7 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
5 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
6 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
5 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
8 år siden
Juletid
Gittepigen
8 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
5 år siden
Tegning
Jette Peters...
5 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
4 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
7 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
12 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
6 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
6 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
8 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
4 år siden
The same old storie
Julia Stampe
3 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
3 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
4 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
7 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
7 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
4 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
7 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
7 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
8 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
7 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
5 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
5 år siden
6 måneder skulle der gå, inden jeg atter kan sætte mig i livets førersæde og komme der ud af, den sidste tegnestift er hevet ud af mine hårdt prøvede baller. Min eks-kone har accepteret mit forligstilbud på 30.000 kr. Et tilbud hun har fået mod betingelse af hun trækker tænderne ud af min nakke og hopper ned fra min ryg og lader mig helt og aldeles være med sine fjollede krav i tide og utide. Man kan sige at 30.000 kr er generøst (det mente min advokat ihvertfald, han var pænt forhippet på at trække hende i skifteretten), men i betragtning af at hendes oprindelige krav (via hendes advokat) var 340.000 kr, så har jeg det OK med de 30. Jeg har ikke været ude på at møfle hende helt ned i mudderet - vi har trods alt elsket hinanden og levet sammen i 9 år - noget har jo været både godt og rigtigt godt. Men ret skal være ret - hun skal ikke gøre det til en fed forretning at skride på den måde hun valgte at skride på og slet ikke efter hun har levet som en dronning de sidste 6 år (jeg har en OK indtægt, men har også en gæld i hus og bil og reglerne omkring bodeling når sådanne ting er indblandet, er ret krystalklare).

Nu afventer jeg så udkastet til bodelingsoverenskomsten. Og det kan kun gå for langsomt med at få den ekspederet videre.

Malurten i bægeret kom så igår: Min kammerat ringede til mig og fortalte at han har fundet ud af, at hun mødte en anden mand, kun en måned efter hun var skredet fra mig. Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal håndtere den oplysning. Min umiddelbare tanke var jo:

"Nå, har jeg været en så dårlig mand at leve sammen med til sidst, at det har været så nemt for hende at komme sig så meget, at hun kan forelske sig i en anden så hurtigt?"

Næste tanke var så... hun har altid været hjælpeløs med alting. Måske er det der den bunder?

3. tanke var så: "Slå det ud af hovedet, du kan ikke bruge det til en skid - hvor vil du hen med det? Hvad kan du bruge det til?"

Jeg mærkede et stik i maven da jeg fik at vide - den velkendte følelse af en hård knude meldte sig, men ikke i så lang tid. Den er væk nu. Sidst jeg havde seriøse kærestesorger var for 13 år siden. Der levede jeg med knuden i maven et helt år og tabte mig så meget, at selv mine forældre begyndte at blive alvorligt bekymrede.

Sådan har det slet ikke været denne gang. Knuden har været der i maks 2 måneder. Og så lige igår på et fransk visit.

Så burde jeg egentlig ikke bare ønske hende og Mogens (jeg kender ham svagt - en rigtig rar fyr) al held og lykke med deres nyfundne kærlighed og så fortsætte med at nyde min frihed?

Selvfølgelig gør jeg da det...

Det som jeg ikke forstår er, at andre ikke har det ligesom mig. Men jeg er nok lidt langsom. Jeg er ikke i stand til at forelske mig (på den fede måde) så kort tid efter et brud fra et forhold/ægteskab der har varet 9 år. Jeg kan da sagtens forgabe mig lidt i andre kvinder og se dem dybt i øjenene i flirts, der på en heldig aften varer helt til næste dag. Men de følelser der skal til for at jeg nærmest vil sælge min gamle mor, bare for at se, dufte, høre og røre en anden kvinde jeg har mødt, igen og igen og igen - følelsen af at slet ikke kunne få nok af hende behovet for hendes nærvær, er slet ikke til stede endnu.

En af mine velmenende og "kloge" venner mener jeg er blevet bange for at forelske mig og det derfor at jeg nu to gange i træk har hældt en kvinde ud af døren og ud i en taxa søndag formiddag kl 1030 efter at fodret hende af med blødkogte æg og rundstykker og 2 kopper kaffe... og et glas juice. Han mener også det er en form for vendetta mod kønnet for min eks-kones ugerninger.

Hold dog nu kæft, Alfons Åberg... jeg er sgu bare ikke klar endnu. Jeg har noget frihed der skal indhentes og sålænge forventningsafstemningerne er intakte er der vel ikke noget galt i det? Eller...? Min kammerat er sød nok, men han skal ikke sidde og analysere mit kærlighedsliv (eller totalt mangel på samme) og tolke på min adfærd.

Jeg er klar når jeg er klar - og pludselig en dag er der en kvinde der lige losser benene væk under mig - kvinde som jeg vil sælge min gamle mor, bare for at kunne se, røre, dufte og føle... være sammen med igen og igen og aldrig kunne få nok af.

Det skal ikke forceres. Jeg vil ikke have en kæreste for enhver pris. Jeg er 48 år og for gammel til de der forhold "hvor vi da lige prøver det af for at se om det er noget"... NUL!! Skal det være, så skal det være ordenligt - jeg vil være midlertidig mentalt syg af forelskelse, blind af kærlighed så jeg ikke ser den skrænt (metafor) jeg kaster mig ud over, i håb om at lande blødt.

Ikke flere kompromisser i mit liv på den front.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tegnestifter..... er publiceret 21/05-2016 16:43 af Dus.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.