Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Hej Dagbog, - jeg havde travlt i dag med at hjælpe folk...først kunne printer programmet ikke skrive ud, - så måtte jeg hive en anden metode frem, som de så kunne skrive ud på. så fik jeg reddet deres opgave udskrivning, - Point, Kenny. Jeg fik så hjulpet en lære med at skrive ud, og fik tilkaldt en der kunne sætte en printer op, så den kunne komme ind på det printer system kommunen har. Jeg fik lånt en chromebook ud til en lære, - så de kan se om den duer til det den skal bruges til. Jeg fik selvfølgelig også taget en cd ud af et drev, hvor læreren ikke kunne få den ud.Der var en del mindre opgaver også.

Da jeg kom hjem, lå der et brev i min indbakke på det frække mødested, - en kunne lide mit billede men ikke min profil..inddrømmet, jeg har ikke den mest positive profil der..men der er så mange dårligt tænkende kvinder der (imodsætning til andre steder) at jeg ikke kan lade være med at angribe dem med det jeg kan bedst, - ordet.

hende der skrev, havde ordet "tøs" i sit navn..og søgte så vidt jeg kan se, en der er dominerende..og ja, jeg kan være ret dominerende på en måde..men jeg har ikke lyst til at være det..når jeg er det, er det min vrede side der taler..min indre Jesters område, - og jeg har ikke lyst til at bruge den del af mig.

Jester delen af mig har ordet, og jeg tænker på mine fødder, og er altid parat til at smadre folk med ordet..der er ingen tilgivelse, der er ingenting der kan stoppe mig som jester, - før vedkommede der har pisset mig af, lægger i støvet. jeg kan ikke elske som Jester..jeg kan kun hade..så jeg ville ikke kunne få noget positivt ud af det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget travlt er publiceret 24/05-2016 15:16 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.