Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
7 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
2 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
9 år siden
råb
Halina Abram...
4 år siden
Vand
Halina Abram...
4 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
5 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
6 år siden
Hej dagbog, - jeg er træt, - jeg har ikke sovet så meget i den her varme. En jeg kender har nu ringet 2 gange til mig, - han skriver ellers altid kun, når han har brug for min hjælp til noget IT, - du ved, sådan hænger verden jo sammen, - folk ved altid hvor jeg er, når de har brug for hjælp. Desværre stod jeg første gang med min cykel og en pose vare, da han ringede. 2. gang sad jeg foran min computer, - men da han ville lave et video opkald, så kunne jeg ikke gå med til det..eftersom det er så varmt her i lejligheden, at jeg er nød til at sidde halv nøgen..såååe er video opkald måske ikke liiiiiiige det man har lyst til at acceptere.

Jeg købte noget ingefær og tranebær saft til de gamle idag, - de plejer jo at tro på den slags ting..og det er jo også kommet på mode, selv om de har brugt det i flere år inden. Det er jo Fars dag, - havde jeg glemt, men da jeg så den flaske, tænkte jeg det var noget for dem..sådan fungere min hjerne..når jeg ser noget.

selvfølgelig resten af verden, der ikke er inde i min cirkel, som kun er omkring mig, for at nasse hjælp af mig..får intet! -

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Træt er publiceret 05/06-2016 17:16 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.