8 år siden

Morgentur til himmelbjerget

En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
8 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
10 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
16 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
10 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
9 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
5 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
12 år siden
Vandet i dag
SeMig
3 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
10 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
4 måneder, 16 dage siden
Et par dage siden jeg sidst har skrevet, jeg vågnede supertidligt onsdag morgen og i sådan en situation synes jeg mit nye job er fantastisk, stå op en time før vækkeuret og bare ud på dagens opgaver. der var meget morgentåge på min vej mod Himmelbjerget, på Himmelbjerget fik jeg hurtigt løst opgaven og gav mig tid til en tur til toppen, en fantastisk ro der er deroppe sådan en morgenstund. højt hævet over tågen som lå tæt over Julsø, og solen stod skarp og varslede en varm dag.

Silkeborg gik også fint og følte mig rigtig overskudsagtig da jeg kørte derfra at jeg købte en kage til turen.

Så nåede jeg til Aalborg på føtex's sorte tag bagte solen, automaten deroppe var nærmest helt død, stort set intet i maskinen virkede normalt, den havde været taget fra mens de ordnede belægningen deroppe de seneste par måneder. der stod så en automat på en palle der endnu ikke var sat til og mange timer efter lykkedes det med stumper fra den anden at få den i gang.

Undervejs kom der meldinger om nye problemer med automaten på Himmelbjerget, jeg tænkte pokkers også jeg havde jeg drømte jo om at se til mine børn. i løbet af eftermiddagen kunne jeg så se opgaven på Himmelbjerget løste sig selv, der må være kommet en p vagt forbi der hurtigt kunne løse den.

jeg fik en dejlig aften og set min mor, alle mine børn barnebarnet Liam. Da jeg nåede skovhuset faldt jeg om som en sten og sov sov sov.

Torsdag et kig til Føtex nusse den færdig, hilse på en kollega ååå så mod næste opgave Århus.
Efter Århus var der faldet en ud i Randers og her i skrivende stund driller den stadig selv om jeg har arbejdet på den hele arbejdstiden lige siden.

Torsdag aften var vi i Odder 4 af min kærestes døtre er med deres familie på camping der, så det blev en rigtig god aften med standup musik og masser af knus fra hele flokken (15 stk)

Lørdag fik vi handlet og spist is på strøget, om Eftermiddagen kom Søren (Svigersøn) og vi fik hentet campingvognen hjem fra Odder. havde en hyggelig aften med familien Irene Noa Søren

Vi fik også løftet den store porcelænsvask ind i fyrrummet, jeg har brugt nogle timer på at få den tilsluttet, og når engang silikonen er tør skal den gøres ren. ja og for det ikke skal være lyv er cirkulationspumpen til solvarmen stået af så den har jeg også lige ordnet. så x er fingre for det virker nu.

Resten af dagen skal jeg hvis bare slappe af, mandag tirsdag er det planen der skal sættes tagvinduer op i skovhuset, så skal først på arbejde onsdag :-)

Håber du nyder sommeren

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Morgentur til himmelbjerget er publiceret 24/07-2016 09:54 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.