En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Hej dagbog, - Det vilde skete, - jeg har fundet en kæreste, som kan elske mig?! Det er endnu aldrig sket, og jeg viser daglig min taknemmelighed. Vi har nu været sammen i et par måneder, og jeg er ret glad..Hun har givet mig nogle af de største komplimenter jeg nogen sinde har modtaget..og jeg er ret sikker på, at det bliver hende for evigt.

Jeg har for længe siden bestemt, at en kæreste skulle krammes og kysses, - samt daglig vide, at jeg elskede hende..ikke blot en uge, en måned eller et år, - men hver dag resten af mit liv, - jeg ved alle andre siger, det kan ikke lade sig gøre..nej det kan det ikke for dem, - men det kan det for mig, - jeg har i over 10 år nu, givet min mor et kram, når jeg tog fra mine forældre..det besluttede jeg mig for, - og det har jeg holdt.

selv min kæreste spurgte min mor om, om det var noget hun havde lært mig..og der måtte min mor sige Nej..og det er rigtigt :) når jeg programere min hjerne til at gøre noget, så gøres det! Dette program gav en kæmpe konflikt da jeg ikke havde en kæreste, - som i..nobody to hug, or care for..error, error, error..

Jeg skrev en sang til hende i går, og indspillede den med min maskuline stemme, jeg kan slå over i..den sprøde..og sluttede så af med en kaufman...efter at ha leveret et par søde kærlighedsstrofer, med denne stemme..ved at kigge lidt op i luften, blive med øjnene som var man lige faldet ned fra månen..også sige "thank you very much" - med en næsten lys indisk stemme..

jeg blev glad for den, og skrev at hun var ved at flække af grin, over slutningen..jeg havde vist hende filmen "man on the moon"

hun får brug for mig :) og jeg for hende..for med en der kan elske mig, - kan jeg tilgive verden dens synd overfor mig,..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jesters Dans er publiceret 05/08-2016 14:43 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.