Ved ikke hvor længe jeg kan fortsætte

Tændt...... mega tændt.
Danze
2 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
7 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
1 år, 11 måneder siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
2 år siden
Når man ikke kan gengælde...
Kianna Kitte...
3 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
5 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
1 år, 3 måneder siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
7 år siden
Kære Dagbog

Det er meget længe siden jeg har været inde og skrive i dig, men har brug for nu at få nogle ting ud.

Jeg ved ikke hvor længe jeg kan holde mig selv oprejst og køre videre. Det hele er et STORT pres på mine skuldre og de kan snart ikke bære hele lortet mere. Endelig er der kommet en diagnose på for nogle måneder siden, som jeg har bedt om i så mange år og været frem og tilbage på diverse Sygehuse og ikke kunne passet et normalt job, kørt løntilskuds job osv videre, men ikke kunne fuldføre det :-( Gået her i 3 år siden og bare fået det værre og værre. Det hele driver mig til vanvid og jeg føler ikke at folk 100 % lytter til mig om hvad det inderst inde ønsker mig osv.
Min fortid spiller oveni en STOR rolle i at jeg har det så elendigt, fordi jeg har gået med ting som ingen skal bære på. Først fortalt en person jeg stoler på her i slutningen af sidste år og er i nu i gang med at få beabejdet hele det LORT :-( Vidste godt det ville blive svært, men IKKE SÅ SVÆRT !!! Jeg kan ikke holde ud at være her i min lejlighed, søvnen er 3 år siden jeg sidst har set noget til og det bliver maks til 2 timer per nat, så energien er for længst brugt op og køre på neglene mere og mere. :-( KAN IKKE MERE køre sådan.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ved ikke hvor længe jeg kan fortsætte er publiceret 31/08-2016 15:22 af Anne Meliah McKennitt (Anne82).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.