Prego og ikke for sarte sjæle!

Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
3 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
6 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
8 år siden
End og week
Martin Micha...
1 år, 7 måneder siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
7 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
3 måneder, 21 dage siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
5 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
7 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
3 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
7 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
8 år siden
Den gamle gartner
Peter
7 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
2 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
4 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
9 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
7 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
6 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
6 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
2 år siden
Så skete det,...

Jeg er nu, en stolt og lykkelig gravid kvinde, eller jeg er ihvertfald gravid. Min mand er stolt, han tog tilløb og skød, ramte pletskud og vupti var der så de her to legendariske streger på testen, godt for ham!

Først er man lykkelig og tænker hvor er det vildt det her, man kan jo ikke tro sine egne øjne når, man ser de to streger. Men, når man så har stået der helt forgabt og brugt en lommelygte, for nu at være helt sikker på, at man nu også ser det man ser, ja så beslutter man sig jo så for at køre skeløjet til lægen, for at få det bekræftet.

På vejen til lægen,... Ja så tænker man først, var det her projekt nu også det jeg ville? Altså har jeg nu også oplevet det jeg skulle nå? Er det for tidligt? Og hvad nu hvis jeg bliver en shitty mor, der glemmer sit barn i bilen og giver den forkerte madpakke med, eller ikke vågner når ungen græder om natten eller hvad nu hvis jeg ikke kan amme? Så får jeg sådan et snot dumt barn der ikke kan tælle til tre! Og prøv at tænk hvis den bliver mongol, hvad gør jeg så?

Nå, men apoteket ligger så lige under lægen, jeg kunne jo lige købe en af de der voldsomt dyre test, man kan få 50 L mælk for. Da jeg går ind på apoteket spørger en ung mand mig så, om jeg har brug for hjælp? Så spørger jeg om de dyre test er bedre end de billige? Han siger så, at han ikke ville anbefale dem mere end alle andre test. Jeg fortæller så om den her test jeg har taget, og hiver den selvfølgelig også lige op af tasken, så han kan se den, for en ung smækker fyr først i tyverne, med langt slik hår har da lyst at se den pind jeg lige har tisset på?! Pludseligt står der fire apotekkere rundt om mig, og holder testen på skift for at erklære mig gravid, mens resten af apotekets kunder står og glor forvildet på mig, som om jeg er sådan en gnu der står og drikker vand ved et vandhul og bliver angrebet bagfra.

Jøsses, hvor pinlig har man lov at være?

Nå, op til lægen med mig. Jeg kommer ind pisser i en kop og bliver så kaldt ind for svar, jeg sætter mig ned i stolen og hun fortæller så at jeg er gravid, jeg stor tuder! Hun giver mig et kram, hvorefter hun giver mig en masse nye tider og stiller mig en masse spørgsmål, som om jeg er på stoffer, drikker mere alkohol end normalt eller ryger cigaretter, øhhhh nej, nej, NEJ ser jeg sådan ud da? Fed start på livet som mor alligevel, jeg har stået der og druknet i mit eget sved på wc'et derhjemme, blevet begloet på apoteket og ligner nu en afdanket type på stoffer, med glædeståre ned af kinderne.

Nå, jeg er så gravid, nu i uge 15 helt præcist 14+3, det har været fantastisk, med en oplevelse af forskellige former for afføring og utallige besøg på toilettet, for at tale i den store telefon og en vægtforøgelse med cirka to kilo, jeg elsker at være gravid.

(Det skal lige siges at jeg godt ved, at børn ikke bliver dumme af mælkeerstatning og spørgsmålene ved lægen er obligatoriske)!

Hav en dejlig dag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Prego og ikke for sarte sjæle! er publiceret 13/09-2016 09:42 af Racuelle Heindorf Lomholt (Søs90).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.