5 år siden

Sol og glæde.

Dagen før starten
Shawn Cee (J...
5 år siden
200
Jette Peters...
5 år siden
Gud taler til alle
Salomon
6 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
5 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
4 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
7 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
7 år siden
Kom op i ordenlig tid. Gymnastik, om det hjælper på kroppen ved jeg ikke, men det hjælper på velværet.
Der var kun 3 grader c. K.l 6.00 og klart vejer. Cyklen ud og ud og få lidt frisk luft. Det var klart vejer, og stjernerne var klare, Venus var flot, det er den nu altid. Hvor er det skønt at komme ud inden solen står op. alt er ved at vågne, så man kan føle at man lever. Nu vil jeg engang når det er klart prøve om jeg kan fin stjernetågen Andromeda, den er kun 150.000.000 - 200.000.000 km der ud, så der skal en lidt længere ferie end det jeg normalt har. Jeg fatter ikke de store afstande, og må tro på det der bliver mig fortal.
Nu er jeg kommet op , og har haft en god morgen så må jeg da kunne få lidt lavet i dag. Og så skal der også være tid til at nyde efterårs vejret det er så skønt. Så nyd dagen , den kommer ikke igen,
Der er nok at spekulere på, krigen i Syrien skal vi hav stoppet, det er den eneste måde vi kan flygtninge strømmen på. Og så hjælpe dem til at få lige ret for alle. Vi trænger også at få et grundig eftersyn, så det bliver et retssamfund.Så kære læser du må gerne begynde nu.
Venlig hilsen
Niels.d.c.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sol og glæde. er publiceret 27/09-2016 11:13 af Niels dc.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.