Alle de forkerte

Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Hej dagbog, - jeg sad på webcamet igen idag og smilte..intet andet, sad og hørte musik imens. En alt for ung pige besøgte min profil, og var vist også inde for at se mig på cam..det første hun siger da hun kommer ind på chatten er, at hun ville ønske hun havde været ældre, for der var nogle ret charmerende mænd i chatten..de fleste mænd var over hende nu, undtagen mig..der blev sagt at alder kun er et tal osv...lidt efter gik hun igen..spørgsmålet er så, ventede hun på at jeg ville sige noget? - jeg ville ha givet hende ret, alder er vigtig i store træk, - da man kan være forskellige steder i livet, - ungdommen er tit mere rastløs, og der skal ske noget..utålmodig, osv..har mere lyst til at gå i byen..der kan være så meget, - ikke sikkert, men meget tit. Mænd der bare tager til alt, tænker ikke forhold..til alt andet betyder det mindre,-

Så kom der et par ind i rummet fra min by, - de startede med at hilse på mig..jeg hilste kort tilbage..men vist også, at jeg skulle være kort på triggeren hvis der var mere...jeg søger jo ikke par..der har været 2 par der har sendt mig billeder unden jeg har bedt om det..set over en uge.

Mødte en gammel arbejdskollega idag, snakkede med hende..jeg kunne se, at hun havde haft det svært siden dengang, - og fik hendes historie fortalt..hun så mig uden min maske, og spurgte ind til mig, gav mig et kram..så hun havde jord under neglende, spurgte om hun havde fået arbejde, eller om hun kom fra haven...hun kom lige fra haven..you notice everything, - hendes sko var nydelige, ikke de smarteste..så hun klare sig vel nok..

Jeg skrev til hende her til aften, - tak for krammene. - jeg ved folk vil tænke, nå har du interesse i hende..ikke sådan, men manglede de kram..og det var sødt af hende..jeg er nemlig smadret følelses mæssig, stadig. Jeg kan ikke bare quitte mine følelser, selv efter snart 2 måneder..er jeg så langt nede..med en følelse af at ha levet i helvedet, med et kort visit til paradis..hvorefter jeg nu er smidt tilbage i helvedet..med en forstærket følelse af smerte.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Alle de forkerte er publiceret 24/10-2016 23:28 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.