Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
14 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
10 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
10 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
8 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
8 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
10 år siden
Ansu, et Picasso-maleri
Ansu Orheim ...
3 måneder siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
10 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
10 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
10 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
5 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
9 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Hvorfor er Word så stupidt at den ikke kan gætte, hvilket sprog, jeg skriver på? Hvorfor skal jeg manuelt gå ind og rette det til dansk, fordi jeg default har engelsk? Jeg mener, vi skriver 2016 og overvågning og kunstig intelligens is tha thing. Uploader jeg en video af en fest på FB, hvor, let's say, et Spice Girls nummer spiller i baggrunden, så ved Facebook det inden for 30 sek og blokerer videoen. Word-evolutionen er slet ikke fulgt med her. Der er stadig håbløs interaktion og skod funktionaliteter. Typisk lorte Microsoft.

Apropos Spice Girls. Der er fest i gaden. Kan faktisk ikke høre om det er i opgangen ved siden af eller vores. Men det er virkelig, virkelig højt. Kan høre at flere naboer har trampet rundt, banket på og skældt ud. Musikken bliver slukket i ca. 20 minutter og så tændt igen.

Jeg kan ikke sove. Men jeg tror nu ikke, det er på grund af festen. Jeg er ikke decideret træt. Sov femten timer i streg fra fredag til lørdag. Mit hoved er bare fyldt med negative tanker som jeg tygger drøv på. Ting i mit liv nu. Dillen. Ting i min fortid. Når det først rigtig bider sig fast, så kan jeg ikke slippe igen. Har ellers haft en dejlig dag. Oprydning. Yoga. Virkelig god time. Lavede middag til Bobben. Virkelig hyggelig aften.

Jeg tænker meget på Dillen igen. Jeg troede jeg var i kontrol. Men det går ikke. Bruger alt for lang tid til at tænke over alt. Jeg kan lægge alt til, og jeg kan trække alt fra - afhængigt af mit humør. Bobben mente jeg skulle gå mere til Dillen og presse ham lidt på, hvad han vil og tænker. Det er selvfølgelig en god idé. Det kræver bare at jeg ser Dillen. Nu skrev han selvfølgelig lige...


...

Nu er det så søndag nat. Skrev med Dillen hele natten. Det var hyggeligt. Men i dag gik det i ged, igen. Jeg blev konfronterende og spurgte ind, og det står han helt af på. Han kan ikke lide, at jeg stiller spørgsmål til vores relation. Og det i sig selv er et super dårligt tegn. Hans reaktion er vildt manipulerende. Han ER faktisk sindsygt manipulerende og egoistisk, og det har jeg jo egentlig godt vidst det meste af tiden, er bare lidt tykpandet på det her punkt, og jeg prøver hele tiden at overdøve det med de gode ting. Men faktum er, jeg vil for evigt bruge alt for meget negativ energi på at analysere hans every move. Det dur ikke. Jeg har sådan brug for, at han bare siger, at det ikke dur. Men det gør han ikke. Han har det som blommen i et æg i vores 'relation'. Det er ham, der styrer slagets gang. Jeg har kun et våben, og det er tavshed. Jeg vil forsøge det nu. Jeg ved at der godt kan gå dage før det virker. Sidst gik der fra onsdag til søndag aften før han skrev. Godt at det er en kort uge, i den forstand at jeg smutter til Nice med kollega H torsdag til søndag. Og onsdag skal jeg til Fyn. Tænker på, at hvis jeg ellers ikke havde rygrad som en regnorm, hvis jeg havde holdt fast, så ville jeg længst være over den dumme dille nu. Helt tilbage i august. Nu er vi nærmest i November og jeg hænger i suppedasen uden nogen form for progress. Flot.

Var på date med M igen. Ham med næseblod. Han er jo sød nok. Der er bare slet ikke kemi. Kedede mig bravt gennem hele samtalen, som mest handlede om den ferie til Florida, han lige er kommet hjem fra. Han forstår ikke min humor, og der er ingen touché. Vi kyssede og han fulgte mig hjem, sikkert i håb om et eller andet. Men jeg kan slet ikke. Jeg tror dog ikke det er Dillens skyld.. eller er det? Nej, jeg har altid allermest tændt på fyre, som har en lidt skarp humor, og som kan noget med skarpe vendinger. Det kan M ikke.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fool me once... er publiceret 31/10-2016 00:42 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.