Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
8 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
4 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
6 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
1 år, 5 måneder siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
13 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
6 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
9 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
4 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
9 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
7 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
7 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
6 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
6 år siden
råb
Halina Abram...
5 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
10 år siden
Den gamle gartner
Peter
8 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
9 år siden
Hej dagbog, - jeg var på date igår med en kvinde, - hun sagde, at jeg var den sjoveste date hun havde haft.,jeg er en af dem der kan give det klassiske modspil. Hvor jeg dog hader det ord, - jeg kan give langt mere end modspil, jeg kan fjerne og tilbagevise enhver af de kvinders tåbelige ideer..de "modspillere" tror de er på højde, men i den her kamp er de anden division, og jeg er er top holdet i mesterskabs rækken. Hej, hvis du ikke kan tage det, så lad være med at søge det. Selv søger jeg hellere en medspiller. der er på mit hold, og vil den samme retning som jeg, - ping ponge fremad gennem livet..men hey, måske er det også det de søger, de kan bare ikke formulere sig, - anden division ;)

Fik også den der med computer spillere, der kigger ind i skærmen, associale..bla bla bla, ingen venner,bla bla bla..

Facepalm..er der noget vi computer spillere er, især os der spiller sammen med andre, så er det sociale, - vi ville ikke kunne lykkes uden. Ja vi sidder ikke og dømmer hinanden på udseenet, og tildeler hinanden værdi efter dette..vi bedømmer dig på dine evner til at begå dig i spillet, og sammen med os andre ;)

Jeg gider ikke alle de snot dumme bemærkninger om, hvordan vi efter signe er., fra et folk der kun er kritiske, fordi deres små hjerner fra starten er kritiske overfor alt, de ikke lige forstår. Hej hvis jeg skulle gøre det samme, læg mærke til mit hvis, - så vil jeg jo blot konstatere, til kvinden der var stolt af at hendes børn var ude, og ikke så på en skærm, at de jo nok var ude og være voldlige, stjæle, eller drikke sig hjernen ud. Hey, man kan jo ligeså godt starte med de negative antagelser om andre, der ikke deler ens hobbies, ikke?

Jamen det er da sundheds skadelig? Ok, så det er ekstrem sport ikke :) det er jo bare så super sundt for hjertet, at være cykelrytter, at det elstra store hjerte man får af det, bare er umagen værd :) jeeezz, - eller ham den super intilligente bokser, der ikke bliver set halvt så meget ned på, fordi han dyrker en rigtig sport. Men jeg har nyheder til det fordummende folk, søg på e sport, søg på, folk med youtube kanaler, og hvad de tjener..ja, vi bliver ikke alle stjerner, men gør det, at vi ikke også må dyrke vores sport? Imens vi prøver at gribe efter de stjerner, som alle andre også gør..måske blot igennem deres børn, der da skal tvinges ud i noget hjerneløst sport, hvor forældrene så i det mindste kan leve deres liv igennem dem.

Jeg støder på idiotiske holder omkring folks lyst til computer spillene, - og det pisser mig af..

En af de mange elever jeg snakker med, fulgte med med på banegården, han var sulten, men blev først hentet om en time..jeg gav ham en sandwich, - fortæl mig hvor jeg som den computer spiller jeg er, er egoistisk og ligeglad med andre? Ja, jeg har lyst til at være det sommetider, men kun fordi alle jer ikke computer spiller har vist mig, hvordan man gør det, hvordan man undlader at hjælpe andre og undlader at acceptere andre! So, in short, while you may make me out to be the bad guy, - look at the moster in your mirrow.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Date er publiceret 10/12-2016 23:29 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.