7 år siden

Fredag starter tidligt

Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
10 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
6 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
opdatering
Michala Esch...
20 år siden
05.18 )( Tikker klokken, tik tak.

Emi Meyer: Master Piece )( Lyder musikken i ørerne.

I det mindste er det ikke midnat, men desværre vågnede jeg lige lukt i ulvetimen. For tidligt om morgenen til at jeg kunne overbevise mig selv om, at jeg skulle lægge mig til at sove igen, for sent om natten til at jeg ikke hænger med både ører og næse og mund i overtræthed. Gab, gab, gaaaaab, sådan går munden på mig.

Træthed til trods har jeg dog også fået skrevet. Arbejder på en historie lige nu der er lige vel genstridig, som modarbejder mig hvert ord på vejen, men langsomt - sætning efter sætning overvinder jeg dens stridslystne ånd. Binder sammen, skriver videre, lapper huller. Denne gang er det ingen flydende skriveproces, men et cykelridt på en dårligt asfalteret vej, en vej med mange sving og så rigeligt af svinkeærinder.

Men den har potentiale, den her historie, så jeg smører bare ærmerne op. Omfavner denne nye dag, hvor tidligt den end er startet. Senere tror jeg, at jeg tager på DOKK1. Udskriver hvad jeg har indtil nu og skriver videre i hånden, den metode plejer at fungere for mig, når jeg står her og vakler uden at komme videre. Det må være slagplanen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fredag starter tidligt er publiceret 06/01-2017 05:19 af Syrene Hvid.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.