der kommer altid en sporvogn

Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
8 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
7 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
4 måneder, 6 dage siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Hej dagbog, - Heh, jeg modtog en sms fra et tidligere bekendt skab jeg aldrig har mødt, - en fræk sms om, om jeg kunne underholde vedkommende lidt, - samt et forsøg på at fiske efter en diskussion. Jeg afviste, fordi vedkommende ikke kan finde ud af at diskutere uden at blive personlig, og bruge taktikker som "er du stoppet med at slå..." jeg er sikker på, hun selv mener hun er sej til det der,- jeg tænker hun nok havde fundet en, så hvis jeg spurgte til noget, - ville hun kunne se om hun kunne komme over mig der...altid sjovt..for min hånd er, - at jeg selv har fundet en at snakke med for over en måned siden..en der faktisk er spændende at snakke med, som jeg har ønsket en god morgen og dag hver dag, - og har spurgt til hende når der var noget..og udvist stor forståelse til.,. :) selvfølgelig ville hun ikke kunne tro det, hendes tro på egen værdi er bare uden for den faktiske tilstand.

Jeg sagde som sagt ikke noget :) jeg var på arbejde, og hun var for længst vurderet til værdiløs..har sat bon ivor på, med "flume" -

tænkte dengang at hun havde set noget hun ikke skulle, og ikke har kunnet bruge til noget. Nogen hun ikke forstod, så derfor forsøgte hun også at angribe mig på det, ved at få mig til at sige noget andet end det jeg havde skrevet.

men det er klart når folk ikke forstår, så kan de ikke sætte sig ind i det, - de har ikke selv prøvet det, at stå i en verden, hvor det eneste man modtog udenfor hjemmet var had..og isolering. når jeg så gør som jeg gør, gør jeg det som et svar på det jeg har fået, - ikke som en naturlig ting, - min naturlige ting, er bedre end det jeg har fået af den verden jeg lever i..også derfor, når så en endelig behandler mig lidt bedre, - så får de den søde fyr at se, der elsker med hele sit hjerte..men som udgangspunkt har jeg lært mig selv, at jeg er i krig! og derfor skylder jeg ikke nogen noget, - jeg har ingen interesse i, at lade folk tro, at jeg respektere dem..det er ikke hvad jeg har fået af verden.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget der kommer altid en sporvogn er publiceret 24/03-2017 18:59 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.