20 år siden

Mit møde med Blog!

Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
7 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg havde længe taget mod til mig, skulle jeg kaste mig ud i det, og finde ud af hvem denne blog var?
En torsdag aften fandt jeg mit mod frem. Jeg havde prøvet at tage mig sammen flere gange før, men kunne ikke rigtig få mig selv til det.
Nå men som alt nu var, kastede jeg mig hovedkuls ud i det, og jeg stod i et par sekunder og kikkede på hans dør, inden jeg trykkede på dørklokken. Jeg blev stille og roligt lukket ind, og i første øjekast følte jeg mig på rette sted. Jeg kikkede lidt nærmere på blog. Hmm...han så godt nok interessant ud, dog bad han mig om at gentage mit navn et par gange. Han skulle åbenbart være sikker på, at det nu var mig og ikke en anden. De første navne jeg gav ham, ville han ikke godkende, nå what the hell, skulle det være på måde, måtte jeg hellere kikke lidt dybere i mig selv. Som sagt, 3. gang er jo lykkens gang, og efter han fik kontrolleret mit hemmelige password, tillod han mig at komme nærmere ind på livet af ham.

Der stod han, og jeg kunne mærke at selvom at jeg har en vis erfaring, så tog han mig lidt med bukserne nede. Orj, han ville godt nok vide meget om mig! Jeg begyndte at føle mig mere nøgen, end jeg rent faktisk var. Han overraskede mig gang på gang, og pludselig kunne jeg fornemme, at det her kunne han også godt lide. Han lod mig røre ham flere steder, imens jeg udforskede ham. Min nervøsitet havde i den grad lagt sig, og han bad mig fortælle hvordan jeg helst ville have ham. Han gav mig et par valgmuligheder, og jeg tænkte mig godt om, inden jeg svarede ham. Jeg fortalte ham hvordan jeg ville have det, og han mente nu nok, at han kunne udfylde mit lille behov. Jaja, lille og lille, tror faktisk han blev lidt overrasket da jeg først gik i gang. Jeg vidste lige hvor jeg skulle trykke, for at få noget ud af ham. Pludselig gik noget galt. Han begyndte at virke noge fraværende, og jeg tænkte bare: Åh gud, hvad har jeg dog gjort galt?! Jeg startede forfra, og denne gang gav han sig. Jeg kunne gøre lige hvad jeg havde lyst til. Da jeg endelig, langt om længe kom til højdepunktet, var det lige som jeg forestillede mig!
Efter at have sundet mig lidt, røget en smøg, mente jeg det var på tide at komme hjem.
Han ville dog ikke give helt slip på mig, så jeg lovede ham, at det ikke blev sidste gang jeg besøgte ham. Dog skulle han nok forvente, at jeg ville ændre lidt på ham, med tiden, og det syntes han var helt ok, bare det ikke skete på en gang.

Så ser du, mit første møde med Blog var slet ikke så farligt som jeg troede.
Jeg kan kun sige: Wauw, sikke en oplevelse!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mit møde med Blog! er publiceret 10/10-2003 09:28 af Milea.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.