4 år siden

Ja ja, det går nok....

Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
6 år siden
den første dag år 2013
bondeven
9 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
7 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
4 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
12 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
2 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
13 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
6 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
6 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
3 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
9 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
9 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
9 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
12 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
8 måneder, 26 dage siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
5 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
7 år siden
Jamen selvfølgelig skal vi da tale sammen - det gør man jo. Det SKAL man gøre for at noget skal virke. Så klart vi må snakke en dag, når albuerummet er til det.

Jeg har fået en lille stabel breve fra folk der har reageret på sidste indlæg. I har da ret, alle som én: Forventningsafstemning - det er dét der skal til.

Og det har jeg jo hele tiden vidst - måske hjælper det bare, at få skrevet tingene ned og så kigge på det man har skrevet bagefter. Og når jeg læser det, så er der jo intet odiøst i de udfordringer vi oplever... eller JEG oplever. Er det ikke bare en del af hele processen, når man bliver forelsket? Er det ikke det, der blandt andet rager frem, blandt alle de hjørner man skal slibe af hos hinanden?

Nogen er bare bedre til at håndtere disse små udfordringer i parforholdet end andre. Nogen (især dem på sidelinien - kender det godt) har klarsynet lige med det samme. Forståeligt nok, de har jo ikke aktier i problemerne. Andre - såsom mig - må bruge enorme indre resurser på at tænke samtlige mulige scenarier igennem. Binde alle de mulige reaktioner sammen i en stor filtbold, med de mulige måder at håndere disse samtaler på.

Kvinder ER bare bedre til den slags samtaler end mænd er. BUM! Lægger mig fladt ned på mit køns vegne og erkender det (med risiko for at få flere klø af mine kønsfæller der læser med her).

Nå, men udover det, så kom der lige en 3. dimension med ind. Hun overvejer at vende tilbage til sit gamle erhverv - og skal hun finde arbejde der, så er mulighederne langt bedre hvis hun rykker til Sjælland. Vi snakkede i fon igår. Og jeg holdt lige pænt min kæft om alle mine spekulationer, da hun fik trykket den af.

Så nu ligger bolden altså på hendes bord - hun skal lige finde ud af hvad HUN vil. Rykker hun til Sjælland og vi finder ud af vi skal bo sammen, så må hun jo flytte i forvejen og jeg må så sætte huset til salg og komme humpende bagefter, når det på et tidspunkt er solgt.

Så nu er vi ude i plan C i muligheder. Og netop af den grund, tror jeg faktisk at jeg læner mig lidt tilbage, og afventer nærmere udspil og beslutninger fra hendes side. Finder hun ud af at hun har det fint med det arbejde hun har nu - SÅ er der dømt forventningsafstemning. Og så bruger jeg/vi al den tid der skal til, for at blive enige.

Finder hun ud af hun vil til Sjælland, så er det en helt anden situation - men den tager vi så ovenfra og nedefter når den tid kommer.

Så ser lidt magesom ind i kommende weekend - lidt fejt, I know. Men jeg blev sgu lidt klogere at af læse mit sidste galp lagt ind for et par dage siden.

Dejligt

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ja ja, det går nok.... er publiceret 28/04-2017 23:17 af Dus.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.