Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 2 måneder siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
De sidste dage har været aht, Jeg har haft en følelse af selvmedlidenhed. Har været fuldstændig tømt for energi og rent ud sagt været en sort seer.. Jeg hader at have det sådan, kan ikke bruge det til noget... Jeg prøver at se positiv på livet og hvad den end bringer !! Har efterhånden prøvet så meget, at der skal meget til at puffe mig af pinden.
Men når maskinen på første sal, kører med 180 km/t tære det på de fysiske kræfter. Og det har jeg i alder højeste grad måtte sande i de sidste dage. Jeg har været meget træt og ugidelig. Nå men jeg er vist ved at komme oven på igen, har det i hvert fald bedre.

Da jeg aflevere bilen i eftermiddag fik jeg mig noget af et chok/overraskelse.. Min far har købt endnu en gravhund. Jeg elsker ellers dyr, og specielt hunde. Men gravhunde symbolisere noget negativ hos mig. Måske fordi at efter at han " Min far " har fået DET kvindemenneske og hendes hund inden for dørene er der sket så meget. Nogle som ikke kender historien bag, ville måske tro at det bunder i en eller anden form for jalousi, idet at min far har været alene i så mange år. Men sådan er det langt fra. Jeg har i mange år ønsket for ham, at han kunne finde sig en dame der kunne være god ved ham, og som han kunne dele hans alderdom med.
Hendes derby var i en kæmpe brandert !! Hun har løget over for mig flere gange, godt nok imens hun var fuld, men alligevel. Jeg hader løgn !! Hun har fortalt løgnehistorier til min søn, som af alle.. ikke kan gennem skue hvad der er rigtig og hvad der er fulde mands snak. Det har bevirket at han ikke om nogen omstændigheder må tage hjem og besøge hans bedstefar uden min viden. Hun har fået min far kaldt op igennem en kollega pga. at hun ikke var i stand til at fortælle hvor hun boede.. Osv. osv. Jeg kunne blive ved !!
Men jeg har så også oplevet hende efter at hun er kommet på antabus, jeg har opdaget at hun i bund og grund er en meget skrøbelig dame, Med et meget lav selvværd !! Hun har været så ualmindelig sød over for mig.. At jeg får dårlig samvittighed over mine tanker omkring hende. Men det tager sin tid at genvinde min tillid og respekt !! Men fortsætter hun i den bane som hun er i nu, kommer den helt sikkert også !! Det tager bare sin tid.

Jeg sendte en pakke til min søn i går. han havde glemt en hat her hjemme, Den ville han gerne have med, når de skulle på ferie i Lalandia her i efterårsferien. Han ringede så her til aften for at fortælle at han havde fået den. Det varmer sådan når han ringer uopfordret. Selvfølgelig havde jeg også sendt lidt slik med !! Hvis jeg kender ham ret, vil han på et tidspunkt gennem skue det og glemme noget med vilje.. Han er jo ikke dum !!

Jeg skal arbejde i weekenden, samle lidt op på de forsømte dage jeg har haft i denne uge.
Så den står snart på et bad og sengetid for mit vedkommende !!

Go´nat og sov godt..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Oven på igen er publiceret 10/10-2003 21:17 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.