6 år siden

Hashtag TheOneAndOnly

Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
8 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
2 måneder, 7 dage siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Har jo fortalt om Den Anden Afdelings afkøling og mærkelige uklare signaler. Og så kunne jeg lige lure på Instagram i forgårs, at han har fået en kæreste. Jeg kunne også lure, at han har haft gang i hende, mens han har haft gang i mig. Og nu er de smussi-mussi totally in love og det er bare hashtag missyou og hashtag theoneandonly og hashtag lovey-dovey.

Selvom jeg faktisk selv lige præcis den dag kom hjem fra en date, som var fantastisk, så var det virkelig nedtur. Kan ikke helt finde ud af, om det er mine følelser eller min stolthed, som er mest såret. Jeg er ikke forelsket i ham. Men synes det er så nedrigt på vildt mange planer. Shitty date, shitty lover, shitty colleague, shitty friend. Han kunne da bare have stoppet den for lang tid siden, da han fik gang i hende, den iøvrigt radmagre kælling som er anæstesisygeplejeske med et virkelig grimt barn (håber hun velsigner ham med et helt opslagsværk af kønssygdomme). Men nej, han ville sikkert gerne lige have en dør på klem in case - og så er hans pik jo forresten også lavet af vat.

Mit hoved er fuldt af så mange geniale (synes jeg selv) spydigheder, som jeg hellere må få outlet for her, så jeg kan sejle rundt og være the Dalai Lama himself biggere than big person på mit arbejde. Gad godt at have hans job - det er åbenbart Tinder, bare med løn. (Han har tydeligvis delt ud til hende af de koncertbilletter han får, fordi vi har sponsoreret produkter til en af hans kontakter).

Jeg holdt fast i min 'bigger person' strategi lige indtil jeg ikke kunne sove her til aften, så fyrede jeg en sms af. Det føles fucking godt. Jeg sendte den kl 23.55, og har ikke fået noget svar.

Jeg skrev: Tillykke med kæresten. Du synes ikke lige det var på sin plads at melde ud, da du fik gang i det? Hvad havde du egentlig gang i? No hard feelings altså - men synes godt nok ikke, du har opført dig alt for fint. (ked smiley). But whatevs. (rulle-med-øjne-smiley)

Fucking douche. Hvorfor i al verden skulle han så invitere mig ud og alt det shit? Hvad fanden skulle det til for? Hvis han havde tacklet det lidt som en mand, så havde vi rent faktisk kunne have været venner nu. Men det er ligesom ødelagt - jeg omgåes ikke folk med så lav en karakter.

Det værste er, at jeg lige har hjulpet ham med alt muligt shit, som jeg slet ikke havde behøvet. Skaffet gode arkitekter til hans last-minute arrangement i mandags. Hjalp ham med alt det event-shit keglen slet ikke havde styr på. Desuden har jeg videresendt nogle ret fede invitationer, til house-warmings og arkitektevents, som han ikke selv nogensinde ville få. Samt inviteret ham til at sidde med i et netværk, som jeg var inviteret til af min advokatveninde. Altsammen ting som jeg ikke havde behøvet, men gjort alligevel, ikke fordi vi har datet, men sgu bare for at hjælpe, være en god kollega, og fordi jeg synes det giver mening. Tak Neon, her får du lige en spand pis ned af ryggen.

Det værste er, at jeg jo bare også pisse gerne vil have, hvad han nu har - mere end jeg vil have ham. (Hermed ikke ment det radmagre bedøvelsetyende med grimt yngel). Men en kæreste. (Selvom jeg dog aldrig ville være så fucking hashtag-cheesy og meme-tacky, som de er.

Det satte en ekstra skrue på at jeg også af vanvare kom til at tjekke Dillens profil. Han havde været til bryllup i Toscana - manden som ingen venner har, og som aldrig rejser. Jeg er bare så til grin åbenbart. Og sur og bitter. Godt jeg har det her sted til at få det hele ud - ellers ville jeg virkelig rave rundt i verden som en scorn crazy-woman og bare katapultere spydigheder ud non stop.

Anyways. Var faktisk på en god date. Med en F. 38 år, ingen børn. Filminteresseret, hyggelig type. Vi skal ses igen når jeg kommer hjem fra mit yogaretreat, som jeg tager afsted på i morgen. Der er 24 grader i Portugal. Vingård. Pool. Bjerge og idyl. Og så yoga selvfølgelig. Håber det ikke er alt for mindful-frelst og lomme-spirituelt. Glæder mig til at komme væk fra alle de mandeidioter, som jeg åbenbart færdes iblandt. Krydser fingre for at F er noget andet og mere.

...gad vide om han svarer, og hvad han svarer. Regner lidt med, at han går i en eller anden form for defensiv. Søforklaringer. Latterlighed. Det ville være stort, hvis han kom med en uforbeholden undskyldning og en forklaring (hvis en sådan kan stampes op af jorden). Det ville egentlig være fedt at få renset luften, så vi kan genetablere en eller anden form for tåleligt kollegialt forhold. Det ville være på sin plads at donere et par koncertbilletter. (fucking nærige douche bag).

Men jeg satser ikke på format, pondus og storhed. Jeg tror istedet jeg får et modangreb, eller en egoistisk og smålig defensiv. Stol aldrig på den lave mand, sagde Bobben - og jeg lyttede desværre ikke.

Heldigvis er F hele 1.97 høj. Føles dobbelt så høj som den Anden Afdeling, som fra nu af bare hedder Miden.

To be continued ... sooner or later.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hashtag TheOneAndOnly er publiceret 09/06-2017 01:19 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.