Snart Ferie

Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
12 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
3 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
3 år siden
Nyt år
Martin Micha...
1 år, 6 måneder siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
7 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
6 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
7 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
6 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
6 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
6 år siden
Hej dagbog, - nu har jeg heldigvis snart ferie, - den skal bruges på at forsvinde ind i en virtuel verden. Jeg har lige fået købt mig en Rift. - Jeg har tænkt over det, hvorfor jeg hader når folk siger godmorgen. Det slog mig, at jeg ikke fik de negative følelser, når folk bare sagde "hej" istedet for. Goddag, findes ikke for mig, - hvis man ser bort fra 3 måneder..så har jeg ikke haft en god dag i mange år. Jeg kan selvfølgelig ha gode momenter, hvor jeg glemmer verden..og fordyber mig i et spil..men jeg vender altid tilbage derfra. Hej, er for mig ikke martret i, at det ikke er en god dag.

Jeg reddede en lærers sommerferie igår. Der var kommet kode på hendes ipad, også fik hendes datter gendannet den, men ikke til den rigtige opsætning..så alt hendes arbejde med planer osv var væk..det var en desperat lærer der ikke havde kunnet sove hele natten..ikke blot holdt naboerne fest, men hendes arbejde var væk, og det gik hende naturligt på. Jeg kunne dog se, at hun havde lavet en sikkerhedskopi af sin ipad for 2 dage siden..Så derfor genskabte jeg hendes ipad fra den version..og vupti, så var alt hendes arbejde tilbage. Det var ikke meget der skulle til, - men det reddede hendes verden. Hun ssagde jeg næsten skulle ha noget for det, en stang vinerbrød eller sådan noget..jeg sagde nej tak, prøver du at dræbe mig :) jeg skal helst undgå sukkeret..mit hjerte har det ikke så godt..med et smil på læben..om der så var noget andet..Nej tak :) . kære dagbog, jeg har fået hjulpet en del i denne uge.

Jeg glæder mig til at være hjemme, og være alene. prøve at forsvinde væk i VR, - fra den verden jeg ikke rigtig har en aktie i.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Snart Ferie er publiceret 29/06-2017 09:29 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.