Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
7 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
6 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
5 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
12 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
6 år siden
Nye og gamle tekster...
Kianna Kitte...
3 år siden
Omkring hæmninger, frække...
Kianna Kitte...
3 år siden
En god aften
Bastian
8 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
4 år siden
Hej dagbog, jeg så snowden filmen, omkring hvordan usa overvåger alle..jeg har i mange år haft en plan, hvordan man kunne..hvad skal jeg sige, ødelægge den..2 strategier kom op, - dem fandt jeg som sagt, da jeg var i tyverne, og jeg første gang fandt ud af, at der var overvågning til..få alle til at skrive et par bestemte ord deres mails..en strategi der nok var for svær at udføre tænkte jeg. Så var der den anden :)

Jeg har brugt en del tid på VR, det er som at være der..jeg burde nok optage et par skræmme videoer, hvor jeg skal gennemføre nogle gyser spil..med den tvist, at jeg inden påføre mig jesters maske, - så når det skræmmende sker, fortrækker jeg ikke en mine, ud over et par smil og grin..jeg har set videoer hvor folk skriger i angst..på grund af det der sker omkring dem i den konstruerede VR verden. Men hvis jeg kan gå igennem uden frygt, sååå :) og jeg har kun en frygt, og det er ikke spøgelser eller demon børn..but a life without love, is the greatest fear, and thats already come true..

Jeg har haft ondt i brystet den sidste uge, - lidt ærgeligt jeg ikke fik den dáte, så jeg kunne bruge de skills jeg har lært mig selv..

Uuh jeg var i VR oppe og besøge iss, rum stationen. Jeg har også været i google earth vr, og der kan jeg kun sige Waaaoow..at kigge ned på planeten, og universet omkring.,den store sol..wow..og flyve ned og besøge nogle byer :) ja, kilkenny var et af mine stoppe steder.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ferie er publiceret 08/07-2017 23:22 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.