4 år siden

Duften af Sigtuna

I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
9 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
6 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
7 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
9 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
7 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
8 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
5 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
8 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
8 år siden
Et liv i miniature
Cecilie Regi...
9 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
8 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
8 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
5 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
7 år siden
De første år
Camilla Grub...
8 år siden
Mange ting er sket siden sidst. vi havde en haveweekend tur med Sanne hvor vi så 3 åbne haver i Aalborg Eges Have, Livsnyderhaven og Idé haven. det var fantastiske haver hver for sig og ja bestemt ikke traditionelle så ikke mange m græs i nogle af haverne.

Så har min bil været i drillehumør med hjulstøj mm den har jo også kørt 350.000 km så måske er der ikke noget at sige til den forlanger lidt kærlighed, den har fået nye dæk hjullejer og kilerem så nu kører den igen som en drøm, jeg overvejer at pifte den lidt op med orange Hjulfælge, så må på kig efter lidt farvestrålende maling.

I ugen der er gået har vi haft Josva (ældste barnebarn 12 år) på besøg hans Lillebror Elias optræder jo i kbh i Cirkus Summarum DR, og så skete der jo ikke noget i Josvas liv så han var her nogle dage til gåture is og rockkoncert som min kæreste dog ikke klarede mange sekunder af.

Så fik jeg campingvognen hjem i lørdags, som altid hyggeligt at besøge Johannes på 86 naboen den er opstaldet ved, Johannes var dog ikke helt frisk, men vi fik en god snak om heste til fritid og arbejdsbrug som i Johannes's ungdom. Ja så kom det som et stort chok for mig at han trods han fysisk ikke er frisk døde natten til søndag. umiddelbart totalt uventet både for mig og familien.
Jeg er sikkert stadig ikke helt kommet mig over det Johannes der jo har passet markerne heromkring og ofte har fundet vej til en kop kaffe inden traktoren igen kalder med harve tromle og såmaskine, han vil blive savnet. midt i sorgen er jeg så stadig utrolig glad ved jeg nåede en sidste snak med ham og at jeg ikke her i ugen op til begravelsen skal bede pårørende om at køre traktor ud så jeg kan få fat i campingvognen.

Campingvognen skal jo bruges i uge 29 af Irene og Noa (barnebarn 8år)

I morgen får vi besøg af Job og Emil (børnebørn på 11 og 9 år) de kommer et par dage på ferie, det er så dejligt med nogen der kan sluge energien ud af deres mormor mens jeg er på arbejde.

Haven er superskøn i denne tid den stråler af roser og dufte overalt at hver gang man drejer næsen er der en ny duft i næsen, fantastisk ser det ud og hjørnet med Jasmin giver jo feritanker fra Sigtuna forstaden til Stokholm og "Tante grøn tante brun og tante lillas" hjemstavn hele byen var fyldt med Jasmin den sommer vi besøgte den.

God sommernat til jer alle
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Duften af Sigtuna er publiceret 10/07-2017 23:09 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.