Et saftigt gensyn...

Jeg gør det snart
H.P Moeller
3 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
3 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
4 år siden
Træning
Ida Hansen (...
1 år, 9 måneder siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
2 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
9 år siden
dating.
Ruth Christe...
3 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
5 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
7 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
2 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
5 år siden
Det sociale medie monster...
Kianna Kitte...
2 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
7 måneder, 1 dag siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
3 år siden
Jeg spiser aldrig røget l...
Kianna Kitte...
2 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
7 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
6 år siden
Hundesitter...
Kianna Kitte...
2 år siden
Kreativiteten Længe Leve....
Kianna Kitte...
2 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
6 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
2 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
5 år siden
Sommerregnen lander på vinduerne udenfor i mikroskopiske små dråber. Klokken nærmer sig med stormskridt tidspunktet for weekendens indtræden og jeg sidder på arbejde og overspringshandler til den helt store guldmedalje. Eller, det vil jeg sige, det gjorde jeg.

For ca. to timer siden, var det lige præcis den tanke jeg havde, da jeg sad foran mit skrivebord, i vores lidt for åbne kontor. "Lidt for åbent" i forhold til at kunne komme af med alt det, der nu engang ender med at fylde opmærksomheden, uanset hvor relevant det nu engang måtte være.

Det lidt for åbne kontor gør det enormt svært, at koncentrere sig om at arbejde. Det er drøn hamrende irriterende, at der ikke er respekt for hver vores arbejde foran skærmene. Der bliver hele tiden forstyrret med lige gyldige spørgsmål. Jeg kan mærke, at mit temperament har det en kende svært med det. Nogle adapterer hurtigere end andre til mine forsøg på at reducere forstyrrelserne, andre har vanskeligere ved det. Typisk er det sidstnævnte, der larmer mest.

For at bidrage til koncentrationen omkring mit eget arbejde, er jeg begyndt at høre lydbøger. Engelsk er bedst, for så kan de færreste følge med, skulle noget slippe ud. Jeg ville ikke bryde mig om at noget slipper ud - for jeg har i øjeblikket et seriøst crush på en...saftig genre..! Selvom lydbogen engang imellem kræver min fulde opmærksomhed, jamen så når jeg alligevel det dobbelte, fordi jeg resten af tiden kan fordybe mig i arbejdet, uden at blive forstyrret af det andre. Det fungerer super godt.

Jeg er vokset op med Harry Potter, og blev fanget af en fantasy-roman med sensuelle undertoner mellem de to hovedpersoner. Da den var lyttet færdig på et dage, og 2. del også røg igennem på et par dage, ledte jeg videre efter noget decideret erotisk. Sikke noget at sidde og lytte til på arbejde, men, whatever works! Enten får jeg lavet noget, eller også får jeg ikke lavet en dyt!

Resultatet efter en lang dag på arbejde, med et par kapitler i bilen på vej hjem, er et ekstra glædeligt gensyn med Tech, som har hjulpet lillebror med bilkøb i anledning af at lillebror har fået noget længere på arbejde. Han fik kys på kys på kys på kys og han fattede hurtigt mistanke - men ikke om hvad. Han spurgte ind til hvad mit gode humør skyldtes - men jeg kunne ikke foran hans lillebror fortælle ham, at jeg havde siddet og hørt på saftig erotik hele dagen? Techs lillebror er i militæret. Han ser ud som en militærmand, trænet og trimmet. Tech er det stik modsatte. Højere og utrænet. En bette dunk sidder forrest når han glemmer at trække maven ind - men hvad pokker. Jeg har ikke valgt ham for hans muskler, men for alt muligt andet der er vigtigere.

Lillebror kørte sin vej, jeg hev Tech indenfor og kyssede videre på ham. Bitte små kys, mange af dem, pakket ind i en varm krammer. Han anede igen uråd og slæbte mig med herind, på sofaen. Træt efter en lang dag på arbejde. Jeg har lyst til at sende ham ud og...nette sig, og sætte tænderne i ham, når han kommer tilbage igen.

Og tro mig når jeg siger, der skal MEGET til, før jeg er til den slags. Jeg finder det ekstremt grænseoverskridende at gøre det, men idag, på denne høj hellige fredag, kunne jeg godt lige hapse en mundfuld af min kæreste!

Især med hovedet fuld af dagens erotiske lydbogskapitler...

Haps..!

Havde pennen ikke droppet sin erotiske del for flere år tilbage, havde jeg skrevet min egen lille novelle tror jeg. Stemningen er i hvert fald helt rigtig.

Rigtig god weekend.

//Femi

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et saftigt gensyn... er publiceret 21/07-2017 17:34 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.