25.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
3 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
11 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
3 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
4 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
3 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
4 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
5 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
3 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
5 år siden
Træt af ustyrlige køtere....
Kianna Kitte...
3 år siden
Hej med jer,

Jeg vågnede op for lidt siden og der var blod overalt. Næseblod. Igen. Det er virkelig bizart. Jeg er gået i 33 år uden at få en eneste næsteblod og nu har jeg haft 5 episoder af næseblod på et år. Jeg slog det så op på google og der stod at den mest normale grund var forhøjet blodtryk. Men jeg har altid haft lavt blodtryk. Hvilket er grunden til jeg altid fryser og grunden til jeg ikke kan donere blod mere. Sidst jeg var på hospitalet kunne de simpelthen ikke få det til at løbe ud i posen og jeg blev sendt hjem igen. Så tingene passer jo ikke sammen.

Ellers er leukemia en anden grund, men jeg har aldrig være den der "doomsday" type, der springer til den værste konklusion med det samme. Dog må jeg sige, hvis det viste sig at være det, så ville det næsten være ironisk. For min elskede kat, Saba på 18 år er lige blevet diagnotiseret med feline leukemia. Hey, i det mindste ville vi matche. Suk. Kæft, jeg kommer til at savne den kat når tiden kommer. Jeg ved ikke om hun overlever til sin fødselsdag i Januar. Jeg ser hende svinde ind til ingenting. Det er hårdt.

Jeg har lige skriftet sengetøjet, igen. Det var ellers nyvasket og nyskiftet for kun 2 dage siden. Og nu er det i vaskemaskinen igen...klokken 3 om natten. Mine naboer kommer til at hade mig, men jeg kunne ikke bare lade blodet synke ind i stoffet. Så var pletterne aldrig kommet af igen. I det mindste har jeg en "nat funktion" på maskinen der larmer mindre. Jeg bryder mig ikke om at være til gene for andre og prøver så vidt muligt at tage hensyn.

Jeg kan nok ikke falde i søvn igen, så tror bare jeg vil læse tekster herinde, smide nogle kommentarer hvis der er noget der rammer en nerve og se om jeg kan skrabe nok sammen til at få lov at poste 1 kapitel af Hillcrest Hus.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ...Og blodet flød. er publiceret 23/07-2017 03:04 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.