Min Far er død
Poul Brasch ...
7 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
5 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
5 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
4 år siden
feber
Kenny Raun (...
6 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
6 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
12 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
1 år, 2 måneder siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
4 år siden
Hej med jer,

Jeg har siddet og lavet et cover til min historie Hillcrest Hus. Og jeg er ret stolt af det. Jeg har nemlig ikke photoshop og jeg ved heller ikke hvordan man bruger photoshop, så jeg måtte være lidt kreativ og bruge tre forskellige online editorer for at nå resultatet. Det var ikke nemt kan jeg fortælle.

Her er det så: http://cubeupload.com/im/KiannaKitter/BookCover.png :)

Jeg tror måske at jeg rent faktisk vil få dette værk printet til en rigtig bog når redigeringen er klaret og den er parat. Altså, bare et enkelt eksemplar til mig selv. Det er en af de specielle ting, der ville være virkelig cool at eje.

Også selv om historien måske ikke er fejlfri. Den behøver ikke være perfekt, den behøver bare at...være, du ved. For nu. Jeg har ikke stillet så mange krav, har ganske enkelt ladet ordene flyde. Projektet har jo i bund og grund ikke været andet end en slags træning, så jeg kan finde tilbage til min danske rille.

Egentlig vil jeg bare gerne bevise overfor mig selv, at jeg godt KAN være forfatter. Og derfor ville det være rart at få noget ud af alt det skrive arbejde, som jeg kan se og lugte...føle i min hånd. Selv hvis det i grunden ikke er andet en en svag fysisk repræsentation af en urealistisk drøm, som ikke helt er opnået endnu og som sikkert aldrig bliver det. Så naiv er jeg heller ikke.

Kort sagt; jeg vil have den her bog så den kan minde mig om, at jeg rent faktisk KAN fuldføre noget hver gang jeg kigger på den - uanset om det "noget" er et mesterværk eller ej. Det tror jeg vil inspirere mig i fremtiden.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Book cover... er publiceret 26/07-2017 06:16 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.