Dagen jeg gav op
ToreB
2 år siden
Julegaden i Hinnerup...
Kianna Kitte...
1 år, 7 måneder siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
7 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
3 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
1 år, 10 måneder siden
skriveglæde
Jette Peters...
2 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
3 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
25 dage siden
Plan B
Dus
2 år siden
Hej med jer,

Jeg har redigeret tre fulde kapitler, cirka 110 sider. Pyh, jeg ved nu hvorfor forfattere har editorer. Men jeg er fast besluttet på at fuldende det her. Jeg kan klare det, det er intet problem, 1 2 3...og done!

...
...
...

Okay, ved du hvad. Nej. Niks niks niks niks nooooope. Jeg kan ikke glo på den her skærm et sekund længere. Det kan jeg bare ikke. Såååååå mange sætninger. Endnu flere bogstaver. Det hele er ved at flyde sammen til en stor masse og jeg er omkring en paragraf fra at miste forstanden fuldstændig.

Jeg er ligesom en ord zombie, der lever af vand og chokolade og intet andet og jeg har ikke forladt min seng i dagevis. Balance, jeg må finde den. Jeg har brug for rigtig mad og frisk luft, jeg har brug for at komme ud af huset, jeg har brug for... *snif snif* ...ugh, jeg har brug for et bad. Klamt, altså.

Måske jeg skulle holde mig til 1 kapitel om ugen. Det burde være mere end nok til redigeringen og samtidig efterlade tid til, du ved...ting som personlig hygiejne. Er der overhovedet en person tilbage under alt det her skidt og møg? Eller er hun blev slugt, ædt og fortæret? Det finder vi ud af om lidt.

Men jeg giver ikke op. Jeg har bare accepteret, at jeg simpelthen ikke kan redigere en bog på 400+ sider på et par uger. Eller, jeg kan sikkert godt...jeg er stædig nok i hvert fald, men ikke uden at blive rablende sindssyg.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det der med balance... er publiceret 27/07-2017 18:47 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.