Kontakt med eks'en...
Kianna Kitte...
2 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
3 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
3 år siden
Surkål
Vina Frank (...
1 år, 4 dage siden
Jeg udkommer
Lars Peter H...
7 måneder, 16 dage siden
I'm back!
Gittepigen
6 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
8 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
4 år siden
Hej med jer,

Jeg har redigeret tre fulde kapitler, cirka 110 sider. Pyh, jeg ved nu hvorfor forfattere har editorer. Men jeg er fast besluttet på at fuldende det her. Jeg kan klare det, det er intet problem, 1 2 3...og done!

...
...
...

Okay, ved du hvad. Nej. Niks niks niks niks nooooope. Jeg kan ikke glo på den her skærm et sekund længere. Det kan jeg bare ikke. Såååååå mange sætninger. Endnu flere bogstaver. Det hele er ved at flyde sammen til en stor masse og jeg er omkring en paragraf fra at miste forstanden fuldstændig.

Jeg er ligesom en ord zombie, der lever af vand og chokolade og intet andet og jeg har ikke forladt min seng i dagevis. Balance, jeg må finde den. Jeg har brug for rigtig mad og frisk luft, jeg har brug for at komme ud af huset, jeg har brug for... *snif snif* ...ugh, jeg har brug for et bad. Klamt, altså.

Måske jeg skulle holde mig til 1 kapitel om ugen. Det burde være mere end nok til redigeringen og samtidig efterlade tid til, du ved...ting som personlig hygiejne. Er der overhovedet en person tilbage under alt det her skidt og møg? Eller er hun blev slugt, ædt og fortæret? Det finder vi ud af om lidt.

Men jeg giver ikke op. Jeg har bare accepteret, at jeg simpelthen ikke kan redigere en bog på 400+ sider på et par uger. Eller, jeg kan sikkert godt...jeg er stædig nok i hvert fald, men ikke uden at blive rablende sindssyg.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det der med balance... er publiceret 27/07-2017 18:47 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.