1 år, 10 måneder siden

Jehovas Vidner = påtrængende.

Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
6 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
4 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
5 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
2 år siden
Nyt land
Christian Ba...
4 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
3 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
4 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
6 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
6 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
2 år siden
poop
Regitze Møbi...
5 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
4 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
5 år siden
Stemme
Halina Abram...
1 år, 9 måneder siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
9 måneder siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
3 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
4 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
6 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
4 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
1 år, 9 måneder siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
7 år siden
Hej med jer,

Jeg fik besøg af Jehovas Vidner for nogle dage siden. Og jeg kom sådan til at tænke på sidste gang de var her, hvor jeg havde et helt skaldet hoved.

Jeg shaver som regel mit hår om sommeren og lige pt er det da heller ikke længere end et par centimeter.

Nu tænker jeg så, at jeg måske ikke skulle have ventet med at shave det, for så ville dette besøg sikkert været gået lige så nemt som sidst.

*flashback*

JV banker på og jeg åbner døren.

Mig: "Hej?"
Ham: *stilhed, stirrer på mit skaldede hoved*
Mig: *løfter øjenbrynet ala "Can I help you?"*
Ham: "Øhm...vi har denne her... *stikker vagttårnet frem*...måske du kunne...kigge på den?"
Mig: Okay, tak... *tager den, selv om jeg ved den ender i skraldespanden*
Ham: "Farvel."
Mig: "Hej hej."

Jeg lukker døren og overvejer kort at bruge deres vagttårn som bund i kattebakken, men det fortjener katten altså ikke. Stakkels mis.

*end flashback*

Det var kort sagt et forbløffende kort besøg dengang. Normalt bliver jeg snakket øret af om Gud og Jehova og hvordan alle synderne brænder i helvedet og hvorfor jeg burde finde fornuften og komme over til deres tro.

Okay, så det er ikke præcis det de siger, jeg parafraser, men det er bestemt det de MENER. Don't fool yourselves. Hvis de kunne ville de tvinge det nedover hovederne på os. Og det gælder de fleste religioner, ikke kun Jehovas Vidner.

Og jeg er simpelthen for venlig til bare at gøre det som jeg har allermest lyst til. Hvilket er at smække døren lige i fjæset på dem. Så jeg står bare der og nikker og smiler og lader som om jeg lytter, mens jeg i al hemmelighed fantaserer om at skubbe dem ned af trappen. Noget jeg var nødsaget til at gøre her igen, da jeg uheldigvis har hår på hovedet i øjeblikket.

Det må der måske snart gøres noget ved. I rock the bald look. Og skaldede isser lader til at skræmme de religiøse fanatikere væk - sikkert fordi jeg ser super gay ud med det. Hvilket er et meget stort plus i min bog.

Ej, jeg hader bare virkelig når folk opsøger mig uopfordret med deres religion, hvis jeg havde lyst til at skifte tro (ikke at jeg har nogen, jeg er Ateist og ja, jeg er også udmeldt af folkekirken, ikke om jeg vil betale til det lort), så kom jeg jo nok til dem. Der er ingen grund til at pådutte alle os andre deres tro. Det er kort sagt pisse irriterende. Og jeg finder det også en anelse provokerende, for at være helt ærlig. Så la' dog vær. For helvede. Suk.

Og så er det lige Jehovas Vidner. Ugh. Gik i skole med en der var det. Christel hed hun. Måtte ikke en skid og hvis hun forlod troen, så ville hun blive frosset ude. Det er en tro styret af frygt. Den holder folk i troen, fordi de er bange for at miste hele deres familie i processen, hvis de forlader den.

Hvordan er det et valg? Religion burde være et personligt valg, ikke noget din familie dikterer, hvorefter de truer med at vende ryggen til dig, hvis du vover at tro på noget andet. Det er sgu da noget værre svineri i min mening.

Og nu lyder jeg sikkert total anti-religion, men sådan er det ikke. Kort og godt kan folk tro på det de vil, men prøv ikke at omvende mig eller slå mig ihjel i din religions navn, please. Det er sådan set alt hvad jeg beder om ;)

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jehovas Vidner = påtrængende. er publiceret 10/08-2017 01:45 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.