Designer eller ikke designer?

Hjem igen
Salomon
5 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
11 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
4 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
1 år, 8 måneder siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
7 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
7 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
7 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
6 år siden
Jeg udkommer
Lars Peter H...
10 måneder, 18 dage siden
Træt af ustyrlige køtere....
Kianna Kitte...
3 år siden
Biluheld....
Kianna Kitte...
2 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
7 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
4 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
8 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
11 år siden
Hej med jer,

It's been a while.

Jeg har haft travlt. Og jeg har været overvældet. Og tjaaaa, mit liv er gået hen og blevet lidt underligt. Der skete noget vildt da jeg var i Ishøj og se Anne Linnet igen for nogle uger siden.

Hun så en top jeg havde designet med en af hendes tekster og pludselig hiver hun mig til side og spørger om jeg vil designe tøj for hende, fordi hun elsker min stil. Jeg var sådan lidt; "A hva? Seriøst?" Men hun mente det sgu.

Vi snakkede kort om at jeg skulle designe nogle forskellige toppe med hendes tekster og så ville hun holde fernisering og lancere dem til næste sommer, jeg skal så bare sy 300 stk, det mente hun var et godt tal at starte på.

Og nåh ja, hun ville have mit telefon nummer; "Har jeg dit nummer?" Og der står jeg bare og tænker; "Nej, Anne. Du har ikke mit nummer, i hvilket univers ville du have det? Giver du tit numre ud til fans eller hvad?"

Altså, min verden bliver da også mere og mere bizar. Anne Linnet spørger ved Gud om hun har mit nummer!? Altså, WHAT?! Hvad bliver det næste?

Anyway, dum som jeg er, så hopper jeg da lige på krogen med hele ideen. Uden at tænke over at 1. Jeg har ikke rørt en symaskine siden jeg var 16. Og 2. Min erfaring med design er meget begrænset. Ergo er jeg begyndt at panikke lidt lige siden jeg kom hjem igen. Jeg har da bestilt de ting jeg skal bruge; stof osv og fundet min lille symaskine frem og jeg vil jo ikke skuffe Anne, men for fanden...jeg aner jo ikke hvad jeg laver, det kan jeg lige så godt indrømme. Og jeg er ved at skide i bukserne over at fucke det her op.

Så meget stress, mand...den æder mig op. Hvorfor sagde jeg ja? Hvorfor, Kia? Hvorfor vælger din hjerne at få en komplet sammensmeltning i de her kritiske øjeblikke, så du ender med at sige ja til ting, som du jo højst sandsynligt ikke kan? Forklar mig logikken her? For jeg forstår det ikke. Du er dummere end vådt bølgepap. *slår hovedet ned i bordet*

Okay...chill. Ro på. Du kan jo give det et forsøg, du har ideerne, du kan tydeligvis finde ud af sætte ting sammen i dit hoved. Du skal bare lige gøre det i praksis...TRE HUNDREDE GANGE! Ej, stop dig selv. Det der hjælper sgu ikke. Bare gør dit bedste og hvis du ikke kan i sidste ende, så må du bare være ærlig overfor Anne og sige det var for stor en mundfuld.

Hun vil forstå, hun er en skøn dame. No worries.

Mmm hm...vi får se.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Designer eller ikke designer? er publiceret 17/10-2017 23:57 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.