6 år siden

vi hyggede os ;-)

Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Det har været en ret god dag Aalborg kaldte fra morgenstunden, efter opgaverne var løst tog jeg en hurtig tur til min mor.

Jeg drillede hende lidt når hun fortalte de samme historier, snakkede om madam blå kaffekanden min far købte da de var nyforelskede, k du huske hvad den kostede spurgte hun 12 kr sagde jeg, og hun skreg af grin og udbrød, "du ved jo godt far gav 11 kr for den. ja naturligvis vidste jeg det historien har jeg jo høre jeg jo flere gange hver gang jeg besøger hende.

Så snakkede vi om hvornår min mor blev gift lige før hun fyldte 25, (men tror nu ikke der var meget kanel dengang) så gik jeg nye veje spurgte om hvordan der kunne gå 2 år inden de fik min søster Birthe, mange får jo børn 3 md efter brylluppet forsatte jeg hva fik i tiden til at gå med. Vi hyggede os sagde hun ;-) og en klukkende latter rullede frem mens hun smilte stort... overvejer lige om jeg tør spørge mere ind til det næste gang. besøgende hos min mor kører let i samme rille så skal der ske noget nyt må jeg dreje hende ind på nye veje..

Efter min mor besøgte jeg Limfjordsbroen, min gamle arbejdsplads gav lige en kop kaffe, faktisk var det heldigt nok jeg var blevet hængende i Aalborg lidt længere for under kaffen Kaldte Friis med en detalje der lige skulle fixes inden kærlighedens hus kaldte... så kl 8 landede jeg i vejle efter en god blanding af arbejde og frihed..

Sov godt derude
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget vi hyggede os ;-) er publiceret 26/10-2017 23:20 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.