20 år siden

Blåt blink m.m.

Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 2 måneder siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Kære dagbog,
I onsdags var vi til fødselsdag hos svigermor, vi skulle til brunch. Lige inden vi gik, hørte vi radio, og pludselig forsvandt lyden, der kom kun en bzzzz-lyd. Altså: antennesignalet var forsvundet. Vi kom hjem sidst på eftermiddagen, legede lidt med katten, og blev enige om at gå i Bilka, og så ville vi spise noget mad i deres bistro.

Da vi gik hjem fra centeret, var det blevet helt mørkt, og lyset på stisystemet var gået ud. Folk havde lys i lejlighederne, men på gaden var der bælgmørkt. Det vil sige, ikke helt: en enkel skarp projektør og de blå blink fra et par brandbiler flænsede den mørke aftenhimmel. Pyromanbrand igen!! Vi er stærkt plagede af pyromanbrande i vores bebyggelse. En eller flere idioter får åbenbart noget ud af at sætte andre menneskers liv på spil. Hvis bare jeg kunne få fat i ham, så skulle han få……..

Det var heldigvis ikke i vores opgang, men i blokken overfor i nr. 12. Vi kender lidt til dem der bor i stuen, og det var gået ud over deres lejlighed, de må bo et andet sted i et stykke tid.

Vi tændte for fjernsynet, men kunne ikke se noget, da antennesignalet stadig var forsvundet. Så kan vi jo heller ikke høre radio eller gå på internettet. (Vi har - billig - internetforbindelse gennem antennen via kommunen). Men så fik vi set noget af alt det vi har optaget på videoen.

I torsdags kom vi lidt sent op, og opdagede, at der var lukket for vandet!!! Der var sat en seddel op i opgangen, men den havde ingen af os set. Heldigvis havde vi noget kildevand på flaske, så vi kunne få en kop kaffe og te, men badet måtte vi springe over. Og vi kunne stadig ikke høre radio eller se fjernsyn! Så kom der lidt gang i støvsugeren.

Kl. 15.00 var der vand igen, og kl. 17.00 virkede både radio, fjernsyn og internet. HURRA!

Slut for nu.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Blåt blink m.m. er publiceret 18/10-2003 00:33 af FruB.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.