1 år, 2 måneder siden

Refleksioner om alder.

Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
5 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
6 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
6 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
6 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
2 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
4 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
2 år siden
Først godt nytår, og jeg kom ind i året med en virus der åbenbart havde besluttet sig til at blive i min krop indtill nu.
Der er noget særligt ved nytår, som en kladdehæfte i skolen, der er endnu ikke visket på siderne, og ikke skrevet noget man kan misforstå.
1 januar er som et uskrevet blad, hvor man inden kan have taget en beslutning om at nu skal livet føres i en anden retning.
Det er nok mere sagt end gjort, men ved eftertanke er jeg godt tilfreds med mit liv, ellers er det kun mig selv der kan ændre på det.
Sidste år kunne jeg sige "til næste år bliver jeg 70 år" ja nu er vi kommet til næste år så det er i år jeg bliver 70 år, " det er kun gamle mennesker der er 70 år, "tag den Hanna nu er det kommet til dig" hvordan agerer man, kan man stadig have det tøj på som man havde som 65 år må man vise bryster og ben, må man stadig være pjattet eller grine som en teenager?
Jeg prøver kun 1 gang at blive 70 år så mon ikke jeg bare skulle prøve mig frem, og lade andre om at have en mening om hvor jeg som person burde, man behøver ikke at "klappe i takt" det dur jeg ikke til, jeg tror jeg bliver 70år på min egen måde.
Vh. Hanna Fink

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Refleksioner om alder. er publiceret 08/01-2018 14:49 af Hanna Fink (Fink).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.