Klar til fest med regnbue...
Kianna Kitte...
2 år siden
Nu se dig selv !
Søren Sørens...
10 måneder, 3 dage siden
200
Jette Peters...
4 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
5 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
2 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
7 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
5 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
4 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
7 år siden
Hej dagbog, - Jeg prøver at begrave det jeg ikke kan holde ud, men det stikker hele tiden op, og gør mig opmærksom på den smerte jeg har. Har sat Kaleo med "i cant go on without you" over. Det gode ved den fysiske smerte er, at den gør det lettere at dække over, at jeg konstant kæmper med fiasko'en.

Det betyder ikke, at jeg ikke kan se en fup mager, der forsøger at score penge på det. De mennesker er "pond scum"

Min mor har fået støtten til armen af, - men skal gå med en anden lidt endnu. Hun havde brækket den, så jeg købte engang imellem nogle ting til hende, så hun havde lidt. hun fik nogle smerte stillende hun mente gav hård mave..så jeg købte en mængde svesker og dadler..købte også en lille sovse kande til hende..bare fordi den så fin ud. Jeg køber tit noget til dem, - de begyndte jeg på for mange år siden, - jeg tænkte det er vigtigt, at sætte pris på dem man har, imens man har dem.

Der var en idag, der kunne se min smerte. Jeg fik den koblet over på benet, - heldigvis blev vi forstyrret i vores snak, inden jeg nåede at pille hendes illusion fra hinanden om, at positiv tankegang kan ændre noget. Fakta er fakta, du kan måske snyde dig selv og tænke anderledes over dem, men det kommer jeg aldrig til..pga en ting, - Nothing matters if, it dont have want i want. It wont change, and i dont do compromises.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Begravet er publiceret 12/01-2018 18:52 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.