Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
4 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
5 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
10 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
3 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
8 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
4 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
7 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
1 år, 4 måneder siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
8 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
9 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
9 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
13 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
6 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
9 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
7 år siden
Pædofil
Ansu Orheim ...
5 måneder, 27 dage siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Jeg stod overfor et valg.
Max eller rigtig Pepsi.

Jeg valgte Max'en og gik derfra med et smil på læben. Spiste ikke for meget kage den dag - men spiste noget. Brugte kun den sædvanlige sukkerknald i hver anden kop te, i stedet for i samtlige kopper, som jeg ellers plejer. Jeg har udfordret min søde tand. Jeg har udfordret mig selv til at finde min indre vinder frem og selvom jeg fejler, som det uperfekte menneske jeg nu engang er, har jeg også vundet overraskende mange sejre.

Ville en vinder gøre det her?
Næh, det ville den vinder JEG ser for mig ikke gøre, så derfor lader jeg være og bevæger mig videre med det største smil på læben. Vel vidende, at min respekt for mig selv lige steg et hak.

Ville en vinder vælge den ene eller den anden cola? Perfektionisten ville naturligvis drikke vand - men jeg havde nu engang lyst til cola. Vinderen valgte den bedste mulighed - og gik med en Max.
Ville vinderen få lavet opgavet færdig eller luske hjem og surmule til i morgen, over chefens møgbeslutning? Vinderen ville sørge for at skabe en god stemning - god musik, god siddestilling og timede pauser at se frem til. Vupti og jeg var færdig - endda før beregnet.

Det gav ny motivation til at holde hovedet højt, til at få organiseret ting der længe har haltet, til at få ryddet op og gjort rent, til at minde manden om at få ordnet fugerne på badeværelset som har set bedre dage..

Det gav en fantastisk følelse af overskud af lethed. Sådan føles det at være en vinder. En vinder hviler i sig selv, blandt andet. Når jeg har det godt, har jeg tid til mine to heste, mine to hunde, mine 50 høns og de æg de alle sammen lægger hver dag - til min kærlighed, mit hjem, mine jobs.

Det modsatte - at være en taber. Findes ikke. Det er ikke muligt at være en taber. Man kan enten være en vinder, eller have kurs mod at blive en vinder. Hvilken lettelse, at lukke op for en så positiv indstilling, som kommer så let. Er der et valg - er der tvivl - jamen så spørg. Hvad ville en vinder gøre her? Der er ingen løftede pegefingre - kun valget.

Ville en vinder bede om hjælp her? Nogle gange er svaret ja - for vindere arbejder lige så godt i teams - som selvstændigt. Ville vinderen nappe opvasken? Ja, men det handler nu mere om, at den er røv irriterende og grim at have stående, til senere.

Ha' en dejlig aften.

Nu vil jeg gå i stalden, tænde lyset og råhygge om mine heste. Min stalddør er 12 meter fra min hoveddør. Vi drukner i mudder, men aldrig i livet om jeg ville bytte. Der er mange gøremål, meget at se til - derfor er det godt lige at kunne afstemme fra tid til anden og holde kursen.

Om lidt ringer veninden og så skal vi finde ud af hvor pokker nedbruddet fra forleden kom fra, så jeg kan få ro og lægge det fra mig igen.

Klokken er 18:30 og livet er godt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ville en vinder gøre det her? er publiceret 18/01-2018 18:29 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.