Grimmeste pige i verden...

Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
5 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
6 år siden
Kedsomhedsdræber
Sean
1 måned, 15 dage siden
Den søde.
Ruth Christe...
4 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
8 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
1 år, 10 måneder siden
En lørdag.
Michala Esch...
12 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
3 år siden
Skæve og underlige ting
Søren Sørens...
1 år, 2 måneder siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
6 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
11 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
5 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
2 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
3 år siden
Fyldepennen og publicerin...
Kianna Kitte...
3 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
8 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
5 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
5 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
6 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
6 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
4 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
6 år siden
Omkring hæmninger, frække...
Kianna Kitte...
3 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
4 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
8 år siden
En god aften
Bastian
8 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
8 år siden
Næsten dødbringende kælkn...
Kianna Kitte...
3 år siden
Bare en lille 23 km hygge...
Kianna Kitte...
2 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
6 år siden
Hej med jer,

Jeg blev åbenbart kaldt for den grimmeste pige i verden igår. Af en dame, der aldrig har ført en samtale med mig. Min bestie var hjemme hos svigerforældrene og spise og så kommer samtalen åbenbart ind på udseende. Bestie har så nævnt at hun ikke kunne være sammen med en der var grim, at hun både skulle tænde på udseende og personlighed og hendes kone sagde, at hun nok var mere til personlighed over udseende. Og så har svigermor så spurgt bestie: "Hvad så med Kia?" Hvortil bestie siger at hun godt kunne være sammen med mig, hvis jeg ikke var sådan et rodehoved og svin med rengøring. Tak skat ;)

Og så har svigermor der åbenbart hævet stemmen og råbt op om, at jeg da bare var den grimmeste pige hun nogensinde har set og hvordan kunne hun tænde på mig, for jeg var simpelthen pisse utiltrækkende og underlig og bla bla bla bla. Virkelig rædselsfulde ting har hun sagt og tilsyneladende skabt noget af en scene ifølge bestie, hvor hun får den passion fra ved jeg ikke.

Både bestie og hendes kone hopper så ind og forsvarer mig, siger jeg er noget af det mest sympatiske og elskelige menneske de har mødt, bless their loyal hearts. Ikke, at de behøver gøre det. Prøv og hør her, jeg har hørt alt det der før, det er ikke første gang jeg bliver kaldt grim eller weirdo eller whatever, det preller af på mig og jeg kan da slet ikke tage det seriøst, når det kommer fra en der aldrig har ført en samtale med mig eller virkelig set mig irl...men uanset hvad har folk ret til deres mening...jeg er sgu ligeglad. Jeg ved godt jeg ikke er den smukkeste på jord og det er okay. Jeg synes måske nok bare at grundlaget for den mening, i dette tilfælde, er ret tyndt. Og det var ikke kun mig det gik ud over, andre af hendes veninder blev da også angrebet. Hvilket hun selvfølgelig ikke vil finde sig i og diskutionen derfor eskalerede.

Anyway, bestie blev så vred at hun knap kunne køre hjem og hun ringede mig op mens hun dirrede at raseri. Så nu nægter hun at se dem mere. Til enhver anden tid ville jeg sige hun overreagerede, men...nu kender jeg de her mennesker. Jeg elsker bestie's kone, virkelig...fantastisk dejligt menneske, men...hendes forældre er forfærdelige. Og det indrømmer hun forresten også selv. Hendes mor prøver fx at stoppe sine døtre fra at ses fordi hun bliver jaloux over det, come fucking on, det er jo syg adfærd. Og det er nu tredje gang der er gået ged i den imellem dem og bestie og hendes kone. De laver altid rav i den og jeg kan godt forstå hun har fået nok nu. Der er grænser.

Det hele bunder jo i, at de angreb bestie på Facebook på et tidspunkt, fordi de her mennesker ikke tror på hverken psykisk sygdom eller unge mennesker på førtidspension (hvilket jeg er og bestie også lige har fået - på grund af en fysisk sygdom) - de forstår ikke hendes lidelse og i stedet for bare at acceptere, at der er ting her i livet som de aldrig kommer til at forstå (som normale mennesker gør), så synes de at de skal angribe hende på Facebook HVER gang hun laver noget socialt. Det er kommentarer som "Det er da underligt du kan gå til fest idag, når du havde det dårligt igår." Mange af den slags virkelig åbenlyst modbydelige passive aggressive kommentarer.

Første gang de gjorde det stillede jeg og andre af besties veninder op og forsvarede hende imod dem. Og det bærer de nag over endnu, selv om det er flere år siden og ikke engang jeg kan huske hvad jeg egentlig skrev. Uanset hvad, så er jeg sikker på jeg formulerede mig så høfligt jeg kunne og at det var helt fortjent. Men de kan overhovedet ikke se at de har gjort noget galt. Ifølge dem er vi nogle sindssyge mennesker, der har svinet dem til helt ud af det blå. Der er INGEN selvindsigt fra deres side. Overhovedet. Og hallo, der er nok ikke 10+ forskellige personer der sætter de samme folk på plads online, medmindre der er en grund til det. Jeg ved ikke med andre, men jeg har altså ikke for vane at kaste mig over mennesker fuldstændig ubegrundet.

Anyway, det er også derfor at vi alle jo godt ved, at det faktisk ikke er mit udseende, der er problemet her, men at hun bare stadig hader mig på grund af den skide Facebook kommentar. Jeg fortryder dog intet. Jeg vil til enhver tid stille op for min bedste veninde. Som hun stiller op for mig. Det kaldes loyalitet og det er VIRKELIG svært at finde i folk nu til dags.

Men det er jo netop det her issue som jeg har prøvet at beskrive i mit digt "Førtidspensionistens Realitet." Det er den her krig man ligger i med mange almindelige arbejdende mennesker, der bare ikke forstår vores situation eller sygdom og har virkelig svært ved at sluge det faktum, at de skal forsørge os.

Der bliver fandme mindre og mindre plads i Dagens Danmark...til alle minioritets grupper, ikke kun førtidspensionisterne.

Jeg bliver sgu så træt.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Grimmeste pige i verden... er publiceret 04/02-2018 21:11 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.