Ordet er frit · Debatter om forlag

28 svar
Senest opdateret 6 år siden · 13 bruger(e) deltager
6 år siden

Der er blevet gisnet en del omkring Jacobs motivation for at oprette sit debatindlæg i nedenstående debat:
https://www.fyldep...58378/mellemgaard

Til orientering kan vi oplyse, at Jacob er blevet truet af Mellemgaards advokat med et sagsanlæg, leveret til hans eget forlag, såfremt han ikke trak visse udtalelser på Fyldepennen tilbage.

Fyldepennen er også blevet informeret om dette via Mellemgaards advokat, Peter Dahl, (Advokaterne Dahl og Stokbro, Aabenraa). Vi er derefter blevet orienteret af Jacob om hans beslutning og ønske om at få fjernet 4 tidligere indlæg på Fyldepennen.

Vores brugere skal naturligvis ikke finde sig i nogen form for trusler eller mundkurv, fordi de debatterer faktuelt korrekte oplysninger. De links som nævnes i debatten henviser blandt andet til udtalelser fra Dansk Forfatterforening, Berlingske mv. Udtalelser som altså fremstår andre steder i offentligheden. Herudover skal det for god orden skyld oplyses, at der gennem årene løbende er debatteret adskillige erfaringer fra andre brugere ligeledes. Det har naturligvis afstedkommet en del debat.

Det er i vores alles interesse at brugernes erfaringer med forlag generelt debatteres. Det er herinde at forfattere får hjælp og støtte på deres vej mod udgivelse. Det er derfor vigtigt, at man fordomsfrit kan debattere og dele oplevelser fra forlagsbranchen. Det gælder naturligvis også oplevelser med Forlaget Mellemgaard.

Forlagene må naturligvis gerne debattere på lige fod som de øvrige brugere, såfremt de opretter en profil - dog under hensynstagen til Fyldepennens retningslinjer punkt 1c. Har et forlag noget på hjerte, er de velkommen til at give deres besyv med.

Vi opfordrer alle brugere, nye som gamle, til at debattere forlag generelt fremover. Naturligvis må man det. Præcis som vi plejer og altid har gjort det.

Har du selv en mening om emnet, så kom frit frem.

6 år siden
6 år siden

Jeg forstår slet ikke, at det er nået til det her. Desuden har vi debatteret Mellemgaard i en 2 år efterhånden. Det undrer, at de nu spontant har givet sig til at finde mundkurve frem ...

6 år siden
6 år siden

Åh, Kenny. Du er min helt.

Jeg skulle lige til at bande og svovle og begræde at brugerne af pennen havde mistet noget meget vigtigt ... retten til at sige sin mening (nogle steder også kendt som ytringsfrihed).

6 år siden
6 år siden

Ytringsfriheden er noget af det mest dyrebare vi har, men glem ikke, at den indebærer et ansvar. Et ansvar for, at de oplysninger vi bringer til torvs er rigtige og kan dokumenteres, for er de baseret på rygter, eller på kendsgerninger, som har mistet deres aktualitet, så kan de være ærekrænkende, og så hjælper det ikke, at man forsøger at skjule sin identitet.

Har man det in mente, så er Fyldepennen et uvurderligt værktøj for forfattere til at udveksle erfaringer.

6 år siden
6 år siden

Det forstår jeg ikke helt, Itapelet. Hvem forsøger at skjule sin identitet?

- Og bare af nysgerrighed, for jeg har også fulgt debatterne herinde gennem nogle år. Jeg har lagt mærke til at du altid vældig hurtigt er ude for at forsvare Mellemgaard. Hvordan kan det være, at du sådan altid optræder som deres tro væbner? Jeg ved godt at du udkommer på deres forlag. Det skriver du selv.
Jeg er såmænd bare nysgerrig, så derfor spørger jeg dig direkte.

Mikala

6 år siden
6 år siden

ITAPELET

Jeg vil venligst bede dig om at læse følgende fra Kennys indlæg:

"Vores brugere skal naturligvis ikke finde sig i nogen form for trusler eller mundkurv, fordi de debatterer faktuelt korrekte oplysninger. De links som nævnes i debatten henviser blandt andet til udtalelser fra Dansk Forfatterforening, Berlingske mv. Udtalelser som altså fremstår andre steder i offentligheden. Herudover skal det for god orden skyld oplyses, at der gennem årene løbende er debatteret adskillige erfaringer fra andre brugere ligeledes. Det har naturligvis afstedkommet en del debat."

For ikke at træde nogen over tæerne må jeg hellere påpege, at det er min personlige mening at der tydeligvis bliver dokumenteret.

6 år siden
6 år siden

Det hele startede med, at jeg følte trang til at fortælle, at sådan som forskellige andre brugere af Fyldepennen beskriver mellemgaard, har jeg ikke oplevet dem. Den linje følger jeg bare op samtidig med, at jeg advarer om forskellen mellem at bringe rygter og konkrete oplysninger til torvs, for derved mister Fyldepennen sin værdi som debatforum.

Som jeg også anførte tidligere i et andet af mine indlæg,http://plusord.dk/...Forlagsguiden.pdf
så er der rigtig mange andre medudgiverforlag, hvoraf det fremgår at mindst et er betydeligt dyrere end mellemgaard. Forlagets egen hjemmeside indeholder en prisliste, hvoraf det fremgår, at udgivelse af en bog på 200 sider vil koste over 40.000. Man kan rose dem med, at de ikke skjuler det, men jeg synes det er dyrt.

De andre, hvis hjemmesider (og det er ikke dem alle) jeg har besøgt, ligger prismæssigt på niveau med mellemgaard.

Hvad jeg synes er glædeligt er, at kritikken af mellemgaard her i Fyldepennen har fået dem til at ændre deres hjemmeside, så det nu fremgår tydeligt, at medfinansiering kan komme på tale.

6 år siden
6 år siden

Ja, jeg må også sige, at flertallet af dem, der har budt ind om dette forlag, har gjort det med artikler eller deres egne personlige erfaringer - hvor korte disse så end har været. Om det korte glimt vi fik så var fyldestgørende kan diskuteres, men det ændrer jo ikke på det førstehåndsindtryk, som vi har fået, og som vi derfor har givet videre i debatterne.
Jeg vil da sige, at jeg var begyndt at blive mere positivt stillet over for Mellemgaard ... indtil de så begynder på det her. Så ryger lidt af ens respekt altså ...

6 år siden
6 år siden

Det vil jeg være enig i. Det er rart at se, at de nu er mere ligefrem omkring det med medfinanseringen :) Ikke kun for forfatteren, men også for dem. De undgår at spilde deres tid på et manuskript, som forfatteren så ikke kan betale for at få bragt til udgivelse.

6 år siden
6 år siden

Louise, når man i et indlæg, det være sig i et læserbrev til et dagblad eller her på Fyldepennen, ikke opgiver sin kilde, så står man selv som ophavsmand og har bevisbyrden.

6 år siden
6 år siden

ITAPELET

Det var mit indtryk, at der var blevet linket til forskellige kilder.

Og det uddrag jeg satte ind stammede fra Kenny og starten af denne tråd.

6 år siden
6 år siden

Hej Itapelet

Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse med forlaget Mellemgaard. Og jeg kan godt se, hvorfor de negative røster på pennen må føles uretfærdige mod et forlag, som har behandlet dig og dine bøger godt.

Men det ændrer ikke ved min opfattelse af forlaget. Som jeg nævner i den anden debat (https://www.fyldep...58378/mellemgaard ) har jeg i årevis betragtet, hvordan forfattere forsigtigt har nævnt situationen med en mulig udgivelse, men at det ville koste penge.

Siden er flere ting kommet til. Jeg har på ingen måde læst alle Mellemgaards bøger, men jeg har stiftet bekendtskab med nogle stykker, som ikke har imponeret mig.

Du skriver: "Den linje følger jeg bare op samtidig med, at jeg advarer om forskellen mellem at bringe rygter og konkrete oplysninger til torvs, for derved mister Fyldepennen sin værdi som debatforum."

Der findes flere links i den tidligere debat, som jeg ikke ligefrem vil vurdere som værende rygter.

Og mister Fyldepennen ikke sin værdi, hvis vi forfattere ikke kan sige vores mening? Hvis vi ikke kan fortælle, hvordan vi er blevet behandlet af forlag (og her mener jeg ikke kun Mellemgaard)? Som det er, finder jeg meget få kritiske røster i det hele taget, når det kommer til forlag.

Det virker til, at efterhånden som kritikken af Mellemgaard er vokset til en styrke, hvor det pludselig kan høres ... så kommer mundkurven frem.

Men det er selvfølgelig bare min mening ... det må jeg hellere pointere.

6 år siden
6 år siden

Pernille, du har da fuldstændig ret i, at Fyldepennen ville miste sin værdi på det felt (den har jo mange andre gode sider), hvis forfatterne ikke kunne bruge den til at udveksle oplevelser og erfaringer, for som jeg skrev, så er ytringsfriheden noget af det mest dyrebare vi har.

Jeg anfægter ikke, at flere af indlæggene i debatten er velfunderede, men deres værdi svækkes, hvis der kommer rygter og oplysninger, som ikke kan dokumenteres, eller som skyldes manglende kendskab til en given helhed, ind i debatten.

Så kan de, som ikke tåler den berettigede kritik skyde os det i skoen, og vi står svækket.

Med hensyn til udtrykket 'mundkurv', så håber jeg ikke, at nogen vil lade sig kyse, hvis de kan dokumentere det de skriver, for så kan ingen vinde en sag om injurier eller æreskrænkelse over dem.

I den sammenhæng vil jeg indskyde, at jeg ikke selv ville skrive om noget jeg havde læst i en avis, uden at henvise til kilden, for mon ikke vi alle har oplevet, at aviserne undertiden er lige vel hurtige og ikke altid har fået rigtig fat i helheden i det de skriver om.

Johannes Lundstrøm

6 år siden
6 år siden

ITAPELET

Se venligst på dokumentation i den anden debat.

6 år siden
6 år siden
#14 Tula

Hurra for Fyldepennen og dens integritet!

Nu har jeg haft min gang her i godt 11-12 år. Altid har det været et sted hvor forfatterspirer har kunnet debattere og meningsudveksle omkring skriverier og forlag.

Det skal vi kunne blive ved med!

Det er et tveægget sværd, for på den ene side er vi glade for at forlagene kigger med herinde, for her ligger et enormt potentiale. Og omvendt oplever vi nu i disse dage bagsiden af medaljen, hvor et forlag ikke er tilfreds med den omtale det får.

Jeg selv har jo også været i ilden efter Jacob K, og er blevet bedt om at dokumentere mine påstande. Det er ikke rart at få en ret vredladen mail fra et forlag. Slet ikke når man arbejder i branchen og dermed forsøger at holde sig på god fod med alle.

Men det har jeg nu gjort (med kæmpe hjælp fra Pen og Eddie), og der ER hold i de udsagn, der er kommet fra brugere her og bloggere og anmeldere over det ganske land.
Selv lektører har jo nævnt det.
Dokumentationen kan læses her:https://www.fyldep...gaard#post-258445

Det kan godt være at de følger love og regler. Det gør de ganske givet! Og de HAR også gjort deres udgivelser noget mere gennemskuelige ved at ændre på hjemmesiden, men det ændrer altså ikke på at mange stadig oplever noget negativt.

At andre har positive oplevelser med forlagene er godt, men det opvejer jo ikke forlagets image.
Og det kan vi som forfattere og læsere jo ikke gøre noget ved. Det er forlaget selv, der må arbejde på at forbedre deres image.

Og det gør de IKKE ved at true med advokater.

6 år siden
6 år siden

Også kæmperos til Kenny herfra.
Det er helt fantastisk at have et sted hvor man - i hvert fald jeg - føler sig 100 % tryg ved at færdes, og hvor jeg føler at jeg har opbakning så længe jeg har en retfærdig sag.
Det er ret unikt på nettet, har jeg indtryk af, så jeg er bare vildt taknemlig for at det var netop her jeg faldt ind for de der 12 år siden. DET var et tilfælde. At jeg stadig er her, er IKKE et tilfælde.

Mvh
Eddie

6 år siden
6 år siden

Jeg mangler i den grad en "like-knap" til flere af indlæggene herinde. Det er godt at se, at ingen lader sig true/kue til tavshed!
Hvis man forsøger at true sig til tavshed, kan det vil kun være, fordi man føler sig ramt kritikken (og ja det var min personlige holdning.

Godt at se, at du, Kenny, slår fast med syv tommer søm, at der stadig kan debatteres frit herinde, det er IMO én af Pennens mange styrker, så det er fedt at se, at der bliver værnet om det, ellers kan det hurtigt være forsvundet, og så bliver det for alvor svært at genskabe, hvis man overhovedet kan det ... Så tak, Kenny.
Jeg bliver også ved med at vende tilbage til Pennen. Selvom jeg ikke har været så aktiv længe, så følger jeg alligevel med på sidelinjen, der er ikke mange dage, hvor jeg ikke lige er herinde forbi.

6 år siden
6 år siden
#17 Tula

I øvrigt ... er jeg den eneste der bliver vildt forarget over at benævnte forlag er gået gennem Jacobs nuværende forlag?

At Jacob K nu skal hen og forklare en "pinlig misere" til sin nuværende samarbejdspartner?

6 år siden
6 år siden

Tula, nej det minder i mine øjne mest om sandkasseslagsmål... hvis ikke du gør, som jeg siger, sladrer jeg til din mor ...

6 år siden
6 år siden

Nej, du er ikke den eneste, som er enormt forarget, Tula.

Det er fuldstændig galimatias at udgivervirksomheden, som ikke skal benævnes, finder på at true på den måde på grund af en mening, som er kommet til udtryk i en åben debat.

Det er selvfølgelig bare min respektive mening.

6 år siden
6 år siden

Nej, Tula, jeg er heller ikke begejstret over måden de har henvendt sig til forfatteren på - gennem forlaget.

Måske forfatteren har været svær at finde med adresse og telefonnummer (hvis efternavnet er almindeligt). Jeg ved faktisk ikke, om man kan henvende sig noget sted for at få oplyst præcis, hvor en bestemt person befinder sig, hvis man ikke ud fra krak kan finde personen ret nemt.

Måske forfatteren heller ikke har en forfatterfacebook eller hjemmeside. Jeg ved så ikke, om forlaget - ved henvendelse - vil opgive kontaktoplysninger og/eller adresse.

Men ligegyldigt hvad ... så finder jeg det ikke i orden at blande forfatterens forlag ind i sagen.

6 år siden
6 år siden

Jeg er også forarget. Skal vi så til at gå rundt med listesko, når vi vil ytre os?

6 år siden
6 år siden

Og ja, jeg vil også gerne takke Kenny for hans arbejde med fyldepennen :) Han må leve med vores skrækslagne hyl, når han opgraderer hjemmesiden, leve med brok og beklagelser og lignende (hvilket jeg vil tro han engang imellem må lægge øre til) og henvendelser fra forlag.

Men jeg er meget glad for at have dette sted, som har bragt nogle meget dejlige mennesker ind i mit liv :)

Så tak, Kenny, for at gøre det muligt for mig, for os, og for de kommende forfatterspirer der finde fyldepennen og bliver hængende!

6 år siden
6 år siden
#23

[Dette indlæg er fjernet grundet sletning af profil]

6 år siden
6 år siden

I min optik har Mellemgaard et enormt PR problem. Var jeg direktør på forlaget vil jeg fyre min PR- og kommunikationschef med øjeblikkelig virkning.

Jeg har arbejdet med kommunikation og konflikthåndtering i mange år og alle der arbejder med damagecontrol ved, at åbenhed er nøgleordet, hvis negativ omtale skal vendes til noget positivt.

Mellemgaard burde have taget en åben debat om anklagerne. Som det er nu, er det næsten uundgåeligt, at de render ind i en massiv og selvforskyldt shitstorm.

6 år siden
6 år siden

Jeg skal love for, at denne debat har grebet om sig, men jeg finder den meget ensidig. Var det ikke muligt, at Kenny kunne få forlaget til at komme med sin version. Det plejer at være den fremgangsmåde både dagblade og TV benytter.

Johannes Lundstrøm

6 år siden
6 år siden

Hej Itapelet

Kan en fra forlaget ikke bare oprette en profil på pennen?

Det er godt nok mange år siden jeg gjorde, men jeg mener da, at man kan gøre det selv.

6 år siden
6 år siden

ITAPELET

Det kan muligvis virke sådan, men med tanken på starten på denne tråd er det vel ikke så underligt. Jeg har gennemlæst den oprindelige tråd, hvor alle da gav deres mening. Gode som dårlige. Problemet ligger i, at de åbenbart ikke ønsker de dårlige frem, selvom de er dokumenteret.

Det glæder mig da at du føler du har haft en god oplevelser hos dem, men bør dem der ikke har, ikke også have retten til at skrive deres meninger i et åbent forum.

De skal da være mere end velkomne, som Kenny også skriver i indledningen af denne tråd:

"Forlagene må naturligvis gerne debattere på lige fod som de øvrige brugere, såfremt de opretter en profil - dog under hensynstagen til Fyldepennens retningslinjer punkt 1c. Har et forlag noget på hjerte, er de velkommen til at give deres besyv med."

6 år siden
6 år siden

Denne debat er ikke mere ensidig end alle de andre. Her på siden har vi gennem årene rettet kritik imod en masse ting og personer osv. Og Heller ikke i disse har Kenny skullet stille op for at give de svage modparter en chance for at forsvare sig.
Men du har ret i at der er forskel på kritik af historiske personer, politiske partier og så konkrete firmaer, hvis omsætning kan skades af dårlig omtale.

Hvis forlagspersoner er interesseret, kan de nok som privatpersoner oprette en profil og komme til orde. Det har man tilsyneladende ikke valgt. (Det kan jeg naturligvis ikke vide med sikkerhed.)
I stedet for vælger man uden om Fyldepennen at sende trusler om sagsanlæg imod enkeltpersoner.
Det er da også en måde at komme til orde på.
Måske skulle forfattere begynde at sende advokater imod de forlag der nægter at udgive deres bøger? For forlags afslag er jo også et angreb på forfatterens pengepung.

Hvis man er interesseret kan man nok rette henvendelse til Kenny og spørge om man i en sag som denne kan komme med et partsindlæg uden om det regulære profilsystem.
Men det er nok ikke Kennys ansvar at etablere en sådan kontakt. Så kunne han jo få nok at gøre.

6 år siden

Besvar debattråd

Debatten Debatter om forlag er startet 23/05-2015 16:09 af Kenny og er placeret under Ordet er frit.

Log på for at skrive et indlæg i denne debat. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Seneste debatter

4008Dagens ord
2 timer, 57 minutter siden · Savanti
4Troen og kirken
4 dage siden · Engbo
6Teater stykke
7 dage siden · Nicolas Jessen
21Lykke
13 dage siden · Inghard
149Hvad er du taknemmelig for i dag?
13 dage siden · Inghard
4superhelt vs superskurk?
14 dage siden · Engbo
25Skal vi starte et skrive- fortællef...
18 dage siden · MariaMolgaard
11Hvad inspirerer dig
18 dage siden · MariaMolgaard
2Skrive-software?
20 dage siden · Mons1957
0Internationalt
1 måned, 3 dage siden · Savanti
492Kontraster
1 måned, 3 dage siden · Engbo
0Søger læsere!
1 måned, 17 dage siden · turkdaddy
9Transgender
1 måned, 24 dage siden · Eddie
75Bibelen
1 måned, 25 dage siden · Engbo
4Skrivegruppe 45+
2 måneder, 5 dage siden · HeleneHK
0ideer og inspiration
2 måneder, 5 dage siden · Rising star
11Brug af kommentarer?
2 måneder, 6 dage siden · Pia Hansen
3Psykoterapi
2 måneder, 12 dage siden · Anita A
2Efterlysning af serie
3 måneder, 2 dage siden · Kåemer
6Skriveklub?
3 måneder, 5 dage siden · Andreas9000
0Kritik / personlig / offentligt
3 måneder, 7 dage siden · Brehmer
0Presse meddelser
3 måneder, 27 dage siden · JesperSB
1Copyright af navn
4 måneder, 6 dage siden · Kafkaesque
0Inspirationsråd til at skrive digte
5 måneder, 1 dag siden · belmindelig
20En udfordring med Den fede mand af ...
5 måneder, 5 dage siden · Morpheus
7Gratis TV-kiggeri
5 måneder, 6 dage siden · Prem
2Navne
5 måneder, 6 dage siden · Engbo
74Ligheder
5 måneder, 8 dage siden · Prem
20Komplimenter
5 måneder, 8 dage siden · Prem
710 trælse brølere...
5 måneder, 10 dage siden · K.B. Assenholm
11Jalousi
5 måneder, 11 dage siden · Kåemer
3Saxo Publish eller Book on Demand (...
5 måneder, 11 dage siden · TheProject
4Gensidig betalæsning - Roman
5 måneder, 11 dage siden · Kafkaesque
5Bekræft dit køb med nemid
5 måneder, 15 dage siden · mlsj
9Limericker på Vendelbomål
5 måneder, 17 dage siden · Prem
1DAGENS KÆRLOGHED
5 måneder, 20 dage siden · Engbo
6Hvem kan italiensk?
5 måneder, 20 dage siden · Kafkaesque
10Skriveblokering/flow
5 måneder, 28 dage siden · Prem
1Leder af betalæsere til up-and-comi...
6 måneder, 1 dag siden · Aurelian
2opbygning
6 måneder, 1 dag siden · Avj81
6Dagens Dammark ,døde mink
6 måneder, 2 dage siden · Engbo
7Novelle vs Kort Roman
6 måneder, 3 dage siden · mlsj
7Kalle er død
6 måneder, 4 dage siden · Pia Hansen
1Litteraturlæsning sci-fi/fantasy - ...
6 måneder, 7 dage siden · Kafkaesque
0Hej Alle sammen!
6 måneder, 8 dage siden · mlsj
2Antal digte i digtsamling
6 måneder, 8 dage siden · dino
0Betalæsere søges til kvindelitterat...
6 måneder, 10 dage siden · Djani
2Må eller må man ikke?
6 måneder, 12 dage siden · Savanti
9Voldtægter og overgreb
6 måneder, 13 dage siden · Ormstunge
52Skrivegruppe søges - København og o...
6 måneder, 14 dage siden · Clara de N
123Dagens Vits
6 måneder, 15 dage siden · Savanti
3Ja ja, ser man det.
6 måneder, 20 dage siden · dino
3Betalæsere søges til fantasy roman
6 måneder, 23 dage siden · dino
2jeg søger feedback
6 måneder, 29 dage siden · Ormstunge
10Hvilken sprogstil foretrækker i?
7 måneder, 3 dage siden · hermanøv
137Virus
7 måneder, 11 dage siden · dino

Ordet er frit

492Kontraster
1 måned, 3 dage siden · Engbo
0Presse meddelser
3 måneder, 27 dage siden · JesperSB
20Komplimenter
5 måneder, 8 dage siden · Prem
1DAGENS KÆRLOGHED
5 måneder, 20 dage siden · Engbo
6Dagens Dammark ,døde mink
6 måneder, 2 dage siden · Engbo
123Dagens Vits
6 måneder, 15 dage siden · Savanti
27Godt man ikke kan
8 måneder, 12 dage siden · Wernn
50Liv andre steder?
8 måneder, 16 dage siden · Wernn
157Læserbreve
8 måneder, 20 dage siden · Savanti
5Jalousi kontra .
9 måneder, 11 dage siden · Wernn
8Etik af begrænsninger for tekst
10 måneder, 17 dage siden · Emeli
17Down to Earth . Med zac efron.
10 måneder, 24 dage siden · Wernn
8Spansk
1 år siden · Savanti
4Hobbitten
1 år siden · Kafkaesque
8Udødelige fortællinger
1 år, 1 måned siden · Engbo
3Droner
1 år, 1 måned siden · JohannesB
2Royalty
1 år, 3 måneder siden · WeirdSpace
0Tillykke til dronningen
1 år, 3 måneder siden · Savanti
2Klima krigeren.
1 år, 4 måneder siden · Savanti
1470% sænkning af CO2 udslip
1 år, 6 måneder siden · Wernn
7Noget galt i halsen? Sprog og biolo...
1 år, 7 måneder siden · Wernn
23Entropi og evolution
1 år, 8 måneder siden · Wernn
2Hærværk
1 år, 8 måneder siden · dino
0Gælds styrelsen .
1 år, 8 måneder siden · Savanti
1Brug af navne i bøger?
1 år, 8 måneder siden · Eddie
0Diskrimination af kvindesport?
1 år, 10 måneder siden · dino
2Skrivegrupper eller blot makkere
2 år siden · heksemutter
4Gætteleg
2 år siden · Polo
3Udgivelse af digtsamling
2 år siden · Fink
1Retstilstand og retssikkerhed
2 år siden · Kattegat
2Mindre smerter når jeg skriver
2 år siden · dino
4Gratis
2 år siden · Savanti
2I gang.
2 år siden · dino
5BESTAWARE....
2 år siden · Kattegat
4Stavefejl.
2 år siden · jebomik
0Fleksjobbers tilknytning til arbejd...
2 år siden · knudkp
5Cookies og trejdepart!
2 år siden · Titken Toft
0Annoncer på facebook!.
2 år siden · Savanti
1Hjemløse !.
2 år siden · Savanti
1Moderniseringsstyrelsen !.
2 år siden · Kattegat
6Danske Bank
2 år siden · Savanti
2Grænse politi .
2 år siden · Savanti
2Klimaet .!.
2 år siden · Savanti
0Medvirk i podcast.
2 år siden · Rasmus C
0FebruaryFICTION
2 år siden · Syrene Hvid
7Kromosomer
2 år siden · Kattegat
5Med omtanke
2 år siden · tope
10Forfatter
2 år siden · tope
7Kulturen står i en stilstand, der k...
2 år siden · tope
6Hvordan foretrækker du at sidde og ...
2 år siden · jebomik
83Mand/kvinde
2 år siden · dino
0En cool mand. En god historie.
2 år siden · Morten Vesterga...
5Værdier
2 år siden · Inghard
11NaNoWriMo
2 år siden · Eddie
15Endestation - eller strengt nåleøje...
2 år siden · tope
0Zenon, Newton og høeg
2 år siden · dino