Ordet er frit · Debatter om forlag

28 svar
Senest opdateret 4 år siden · 13 bruger(e) deltager
4 år siden
Kenny (Redaktionen)

Der er blevet gisnet en del omkring Jacobs motivation for at oprette sit debatindlæg i nedenstående debat:
https://www.fyldep...58378/mellemgaard

Til orientering kan vi oplyse, at Jacob er blevet truet af Mellemgaards advokat med et sagsanlæg, leveret til hans eget forlag, såfremt han ikke trak visse udtalelser på Fyldepennen tilbage.

Fyldepennen er også blevet informeret om dette via Mellemgaards advokat, Peter Dahl, (Advokaterne Dahl og Stokbro, Aabenraa). Vi er derefter blevet orienteret af Jacob om hans beslutning og ønske om at få fjernet 4 tidligere indlæg på Fyldepennen.

Vores brugere skal naturligvis ikke finde sig i nogen form for trusler eller mundkurv, fordi de debatterer faktuelt korrekte oplysninger. De links som nævnes i debatten henviser blandt andet til udtalelser fra Dansk Forfatterforening, Berlingske mv. Udtalelser som altså fremstår andre steder i offentligheden. Herudover skal det for god orden skyld oplyses, at der gennem årene løbende er debatteret adskillige erfaringer fra andre brugere ligeledes. Det har naturligvis afstedkommet en del debat.

Det er i vores alles interesse at brugernes erfaringer med forlag generelt debatteres. Det er herinde at forfattere får hjælp og støtte på deres vej mod udgivelse. Det er derfor vigtigt, at man fordomsfrit kan debattere og dele oplevelser fra forlagsbranchen. Det gælder naturligvis også oplevelser med Forlaget Mellemgaard.

Forlagene må naturligvis gerne debattere på lige fod som de øvrige brugere, såfremt de opretter en profil - dog under hensynstagen til Fyldepennens retningslinjer punkt 1c. Har et forlag noget på hjerte, er de velkommen til at give deres besyv med.

Vi opfordrer alle brugere, nye som gamle, til at debattere forlag generelt fremover. Naturligvis må man det. Præcis som vi plejer og altid har gjort det.

Har du selv en mening om emnet, så kom frit frem.

4 år siden
4 år siden

Jeg forstår slet ikke, at det er nået til det her. Desuden har vi debatteret Mellemgaard i en 2 år efterhånden. Det undrer, at de nu spontant har givet sig til at finde mundkurve frem ...

4 år siden
4 år siden

Åh, Kenny. Du er min helt.

Jeg skulle lige til at bande og svovle og begræde at brugerne af pennen havde mistet noget meget vigtigt ... retten til at sige sin mening (nogle steder også kendt som ytringsfrihed).

4 år siden
4 år siden

Ytringsfriheden er noget af det mest dyrebare vi har, men glem ikke, at den indebærer et ansvar. Et ansvar for, at de oplysninger vi bringer til torvs er rigtige og kan dokumenteres, for er de baseret på rygter, eller på kendsgerninger, som har mistet deres aktualitet, så kan de være ærekrænkende, og så hjælper det ikke, at man forsøger at skjule sin identitet.

Har man det in mente, så er Fyldepennen et uvurderligt værktøj for forfattere til at udveksle erfaringer.

4 år siden
4 år siden

Det forstår jeg ikke helt, Itapelet. Hvem forsøger at skjule sin identitet?

- Og bare af nysgerrighed, for jeg har også fulgt debatterne herinde gennem nogle år. Jeg har lagt mærke til at du altid vældig hurtigt er ude for at forsvare Mellemgaard. Hvordan kan det være, at du sådan altid optræder som deres tro væbner? Jeg ved godt at du udkommer på deres forlag. Det skriver du selv.
Jeg er såmænd bare nysgerrig, så derfor spørger jeg dig direkte.

Mikala

4 år siden
4 år siden

ITAPELET

Jeg vil venligst bede dig om at læse følgende fra Kennys indlæg:

"Vores brugere skal naturligvis ikke finde sig i nogen form for trusler eller mundkurv, fordi de debatterer faktuelt korrekte oplysninger. De links som nævnes i debatten henviser blandt andet til udtalelser fra Dansk Forfatterforening, Berlingske mv. Udtalelser som altså fremstår andre steder i offentligheden. Herudover skal det for god orden skyld oplyses, at der gennem årene løbende er debatteret adskillige erfaringer fra andre brugere ligeledes. Det har naturligvis afstedkommet en del debat."

For ikke at træde nogen over tæerne må jeg hellere påpege, at det er min personlige mening at der tydeligvis bliver dokumenteret.

4 år siden
4 år siden

Det hele startede med, at jeg følte trang til at fortælle, at sådan som forskellige andre brugere af Fyldepennen beskriver mellemgaard, har jeg ikke oplevet dem. Den linje følger jeg bare op samtidig med, at jeg advarer om forskellen mellem at bringe rygter og konkrete oplysninger til torvs, for derved mister Fyldepennen sin værdi som debatforum.

Som jeg også anførte tidligere i et andet af mine indlæg,
http://plusord.dk/...Forlagsguiden.pdf
så er der rigtig mange andre medudgiverforlag, hvoraf det fremgår at mindst et er betydeligt dyrere end mellemgaard. Forlagets egen hjemmeside indeholder en prisliste, hvoraf det fremgår, at udgivelse af en bog på 200 sider vil koste over 40.000. Man kan rose dem med, at de ikke skjuler det, men jeg synes det er dyrt.

De andre, hvis hjemmesider (og det er ikke dem alle) jeg har besøgt, ligger prismæssigt på niveau med mellemgaard.

Hvad jeg synes er glædeligt er, at kritikken af mellemgaard her i Fyldepennen har fået dem til at ændre deres hjemmeside, så det nu fremgår tydeligt, at medfinansiering kan komme på tale.

4 år siden
4 år siden

Ja, jeg må også sige, at flertallet af dem, der har budt ind om dette forlag, har gjort det med artikler eller deres egne personlige erfaringer - hvor korte disse så end har været. Om det korte glimt vi fik så var fyldestgørende kan diskuteres, men det ændrer jo ikke på det førstehåndsindtryk, som vi har fået, og som vi derfor har givet videre i debatterne.
Jeg vil da sige, at jeg var begyndt at blive mere positivt stillet over for Mellemgaard ... indtil de så begynder på det her. Så ryger lidt af ens respekt altså ...

4 år siden
4 år siden

Det vil jeg være enig i. Det er rart at se, at de nu er mere ligefrem omkring det med medfinanseringen :) Ikke kun for forfatteren, men også for dem. De undgår at spilde deres tid på et manuskript, som forfatteren så ikke kan betale for at få bragt til udgivelse.

4 år siden
4 år siden

Louise, når man i et indlæg, det være sig i et læserbrev til et dagblad eller her på Fyldepennen, ikke opgiver sin kilde, så står man selv som ophavsmand og har bevisbyrden.

4 år siden
4 år siden

ITAPELET

Det var mit indtryk, at der var blevet linket til forskellige kilder.

Og det uddrag jeg satte ind stammede fra Kenny og starten af denne tråd.

4 år siden
4 år siden

Hej Itapelet

Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse med forlaget Mellemgaard. Og jeg kan godt se, hvorfor de negative røster på pennen må føles uretfærdige mod et forlag, som har behandlet dig og dine bøger godt.

Men det ændrer ikke ved min opfattelse af forlaget. Som jeg nævner i den anden debat ( https://www.fyldep...58378/mellemgaard ) har jeg i årevis betragtet, hvordan forfattere forsigtigt har nævnt situationen med en mulig udgivelse, men at det ville koste penge.

Siden er flere ting kommet til. Jeg har på ingen måde læst alle Mellemgaards bøger, men jeg har stiftet bekendtskab med nogle stykker, som ikke har imponeret mig.

Du skriver: "Den linje følger jeg bare op samtidig med, at jeg advarer om forskellen mellem at bringe rygter og konkrete oplysninger til torvs, for derved mister Fyldepennen sin værdi som debatforum."

Der findes flere links i den tidligere debat, som jeg ikke ligefrem vil vurdere som værende rygter.

Og mister Fyldepennen ikke sin værdi, hvis vi forfattere ikke kan sige vores mening? Hvis vi ikke kan fortælle, hvordan vi er blevet behandlet af forlag (og her mener jeg ikke kun Mellemgaard)? Som det er, finder jeg meget få kritiske røster i det hele taget, når det kommer til forlag.

Det virker til, at efterhånden som kritikken af Mellemgaard er vokset til en styrke, hvor det pludselig kan høres ... så kommer mundkurven frem.

Men det er selvfølgelig bare min mening ... det må jeg hellere pointere.

4 år siden
4 år siden

Pernille, du har da fuldstændig ret i, at Fyldepennen ville miste sin værdi på det felt (den har jo mange andre gode sider), hvis forfatterne ikke kunne bruge den til at udveksle oplevelser og erfaringer, for som jeg skrev, så er ytringsfriheden noget af det mest dyrebare vi har.

Jeg anfægter ikke, at flere af indlæggene i debatten er velfunderede, men deres værdi svækkes, hvis der kommer rygter og oplysninger, som ikke kan dokumenteres, eller som skyldes manglende kendskab til en given helhed, ind i debatten.

Så kan de, som ikke tåler den berettigede kritik skyde os det i skoen, og vi står svækket.

Med hensyn til udtrykket 'mundkurv', så håber jeg ikke, at nogen vil lade sig kyse, hvis de kan dokumentere det de skriver, for så kan ingen vinde en sag om injurier eller æreskrænkelse over dem.

I den sammenhæng vil jeg indskyde, at jeg ikke selv ville skrive om noget jeg havde læst i en avis, uden at henvise til kilden, for mon ikke vi alle har oplevet, at aviserne undertiden er lige vel hurtige og ikke altid har fået rigtig fat i helheden i det de skriver om.

Johannes Lundstrøm

4 år siden
4 år siden

ITAPELET

Se venligst på dokumentation i den anden debat.

4 år siden
4 år siden
#14 Tula

Hurra for Fyldepennen og dens integritet!

Nu har jeg haft min gang her i godt 11-12 år. Altid har det været et sted hvor forfatterspirer har kunnet debattere og meningsudveksle omkring skriverier og forlag.

Det skal vi kunne blive ved med!

Det er et tveægget sværd, for på den ene side er vi glade for at forlagene kigger med herinde, for her ligger et enormt potentiale. Og omvendt oplever vi nu i disse dage bagsiden af medaljen, hvor et forlag ikke er tilfreds med den omtale det får.

Jeg selv har jo også været i ilden efter Jacob K, og er blevet bedt om at dokumentere mine påstande. Det er ikke rart at få en ret vredladen mail fra et forlag. Slet ikke når man arbejder i branchen og dermed forsøger at holde sig på god fod med alle.

Men det har jeg nu gjort (med kæmpe hjælp fra Pen og Eddie), og der ER hold i de udsagn, der er kommet fra brugere her og bloggere og anmeldere over det ganske land.
Selv lektører har jo nævnt det.
Dokumentationen kan læses her: https://www.fyldep...gaard#post-258445

Det kan godt være at de følger love og regler. Det gør de ganske givet! Og de HAR også gjort deres udgivelser noget mere gennemskuelige ved at ændre på hjemmesiden, men det ændrer altså ikke på at mange stadig oplever noget negativt.

At andre har positive oplevelser med forlagene er godt, men det opvejer jo ikke forlagets image.
Og det kan vi som forfattere og læsere jo ikke gøre noget ved. Det er forlaget selv, der må arbejde på at forbedre deres image.

Og det gør de IKKE ved at true med advokater.

4 år siden
4 år siden

Også kæmperos til Kenny herfra.
Det er helt fantastisk at have et sted hvor man - i hvert fald jeg - føler sig 100 % tryg ved at færdes, og hvor jeg føler at jeg har opbakning så længe jeg har en retfærdig sag.
Det er ret unikt på nettet, har jeg indtryk af, så jeg er bare vildt taknemlig for at det var netop her jeg faldt ind for de der 12 år siden. DET var et tilfælde. At jeg stadig er her, er IKKE et tilfælde.

Mvh
Eddie

4 år siden
4 år siden

Jeg mangler i den grad en "like-knap" til flere af indlæggene herinde. Det er godt at se, at ingen lader sig true/kue til tavshed!
Hvis man forsøger at true sig til tavshed, kan det vil kun være, fordi man føler sig ramt kritikken (og ja det var min personlige holdning.

Godt at se, at du, Kenny, slår fast med syv tommer søm, at der stadig kan debatteres frit herinde, det er IMO én af Pennens mange styrker, så det er fedt at se, at der bliver værnet om det, ellers kan det hurtigt være forsvundet, og så bliver det for alvor svært at genskabe, hvis man overhovedet kan det ... Så tak, Kenny.
Jeg bliver også ved med at vende tilbage til Pennen. Selvom jeg ikke har været så aktiv længe, så følger jeg alligevel med på sidelinjen, der er ikke mange dage, hvor jeg ikke lige er herinde forbi.

4 år siden
4 år siden
#17 Tula

I øvrigt ... er jeg den eneste der bliver vildt forarget over at benævnte forlag er gået gennem Jacobs nuværende forlag?

At Jacob K nu skal hen og forklare en "pinlig misere" til sin nuværende samarbejdspartner?

4 år siden
4 år siden

Tula, nej det minder i mine øjne mest om sandkasseslagsmål... hvis ikke du gør, som jeg siger, sladrer jeg til din mor ...

4 år siden
4 år siden

Nej, du er ikke den eneste, som er enormt forarget, Tula.

Det er fuldstændig galimatias at udgivervirksomheden, som ikke skal benævnes, finder på at true på den måde på grund af en mening, som er kommet til udtryk i en åben debat.

Det er selvfølgelig bare min respektive mening.

4 år siden
4 år siden

Nej, Tula, jeg er heller ikke begejstret over måden de har henvendt sig til forfatteren på - gennem forlaget.

Måske forfatteren har været svær at finde med adresse og telefonnummer (hvis efternavnet er almindeligt). Jeg ved faktisk ikke, om man kan henvende sig noget sted for at få oplyst præcis, hvor en bestemt person befinder sig, hvis man ikke ud fra krak kan finde personen ret nemt.

Måske forfatteren heller ikke har en forfatterfacebook eller hjemmeside. Jeg ved så ikke, om forlaget - ved henvendelse - vil opgive kontaktoplysninger og/eller adresse.

Men ligegyldigt hvad ... så finder jeg det ikke i orden at blande forfatterens forlag ind i sagen.

4 år siden
4 år siden

Jeg er også forarget. Skal vi så til at gå rundt med listesko, når vi vil ytre os?

4 år siden
4 år siden

Og ja, jeg vil også gerne takke Kenny for hans arbejde med fyldepennen :) Han må leve med vores skrækslagne hyl, når han opgraderer hjemmesiden, leve med brok og beklagelser og lignende (hvilket jeg vil tro han engang imellem må lægge øre til) og henvendelser fra forlag.

Men jeg er meget glad for at have dette sted, som har bragt nogle meget dejlige mennesker ind i mit liv :)

Så tak, Kenny, for at gøre det muligt for mig, for os, og for de kommende forfatterspirer der finde fyldepennen og bliver hængende!

4 år siden
4 år siden

Jeg vil tilslutte mig de andre og sige tak til Kenny og Fyldepennen.Jeg er glad for at jeg snublede herind.For uden det rum som Fyldepennen skaber var jeg aldrig stødt på de skønne mennesker herinde, som har støttet, vejledt og spredt hygge omkring mig. Så tusinde tak for det :D

4 år siden
4 år siden

I min optik har Mellemgaard et enormt PR problem. Var jeg direktør på forlaget vil jeg fyre min PR- og kommunikationschef med øjeblikkelig virkning.

Jeg har arbejdet med kommunikation og konflikthåndtering i mange år og alle der arbejder med damagecontrol ved, at åbenhed er nøgleordet, hvis negativ omtale skal vendes til noget positivt.

Mellemgaard burde have taget en åben debat om anklagerne. Som det er nu, er det næsten uundgåeligt, at de render ind i en massiv og selvforskyldt shitstorm.

4 år siden
4 år siden

Jeg skal love for, at denne debat har grebet om sig, men jeg finder den meget ensidig. Var det ikke muligt, at Kenny kunne få forlaget til at komme med sin version. Det plejer at være den fremgangsmåde både dagblade og TV benytter.

Johannes Lundstrøm

4 år siden
4 år siden

Hej Itapelet

Kan en fra forlaget ikke bare oprette en profil på pennen?

Det er godt nok mange år siden jeg gjorde, men jeg mener da, at man kan gøre det selv.

4 år siden
4 år siden

ITAPELET

Det kan muligvis virke sådan, men med tanken på starten på denne tråd er det vel ikke så underligt. Jeg har gennemlæst den oprindelige tråd, hvor alle da gav deres mening. Gode som dårlige. Problemet ligger i, at de åbenbart ikke ønsker de dårlige frem, selvom de er dokumenteret.

Det glæder mig da at du føler du har haft en god oplevelser hos dem, men bør dem der ikke har, ikke også have retten til at skrive deres meninger i et åbent forum.

De skal da være mere end velkomne, som Kenny også skriver i indledningen af denne tråd:

"Forlagene må naturligvis gerne debattere på lige fod som de øvrige brugere, såfremt de opretter en profil - dog under hensynstagen til Fyldepennens retningslinjer punkt 1c. Har et forlag noget på hjerte, er de velkommen til at give deres besyv med."

4 år siden
4 år siden

Denne debat er ikke mere ensidig end alle de andre. Her på siden har vi gennem årene rettet kritik imod en masse ting og personer osv. Og Heller ikke i disse har Kenny skullet stille op for at give de svage modparter en chance for at forsvare sig.
Men du har ret i at der er forskel på kritik af historiske personer, politiske partier og så konkrete firmaer, hvis omsætning kan skades af dårlig omtale.

Hvis forlagspersoner er interesseret, kan de nok som privatpersoner oprette en profil og komme til orde. Det har man tilsyneladende ikke valgt. (Det kan jeg naturligvis ikke vide med sikkerhed.)
I stedet for vælger man uden om Fyldepennen at sende trusler om sagsanlæg imod enkeltpersoner.
Det er da også en måde at komme til orde på.
Måske skulle forfattere begynde at sende advokater imod de forlag der nægter at udgive deres bøger? For forlags afslag er jo også et angreb på forfatterens pengepung.

Hvis man er interesseret kan man nok rette henvendelse til Kenny og spørge om man i en sag som denne kan komme med et partsindlæg uden om det regulære profilsystem.
Men det er nok ikke Kennys ansvar at etablere en sådan kontakt. Så kunne han jo få nok at gøre.

4 år siden

Besvar debattråd

Debatten Debatter om forlag er startet 23/05-2015 16:09 af Kenny og er placeret under Ordet er frit.

Log på for at skrive et indlæg i denne debat. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Seneste debatter

2922Dagens ord
9 timer, 17 minutter siden · Engbo
194Kontraster
9 timer, 18 minutter siden · Engbo
4Vil I venligst lade være med.
1 dag, 19 timer siden · knudkp
30Kristendom
4 dage siden · Engbo
99Dagens Vits
6 dage siden · Savanti
2Hjælp - flyt af tekst til anden kat...
6 dage siden · knudkp
1En god slutning
7 dage siden · dino
18Homofobi
7 dage siden · dino
2Skrivegrupper eller blot makkere
9 dage siden · heksemutter
2Kulturkanon
10 dage siden · Engbo
23folkeafstemning
15 dage siden · Engbo
18Dinosaurus.
17 dage siden · JohannesB
3Sletning af profiler
17 dage siden · NAHansen
4Bøger om at skrive
19 dage siden · IntetNavn
0DI Georges syndrom. Helbreds opdate...
20 dage siden · Savanti
6Samtykke
21 dage siden · dino
1Beskyttelse af truede dyrearter
21 dage siden · dino
12Forfatteri og ensomhed
21 dage siden · NAHansen
2Har du osse været ude for det?
21 dage siden · NAHansen
1Redigering af kategori efter public...
21 dage siden · NAHansen
4Livsbane . Livsveje. Livsvalg.
23 dage siden · Nicolas Jessen
4Grammatikkurser?
23 dage siden · Mette-Maj Ronja
63Hvad er meningen med livet?
23 dage siden · dino
0Spam fra profilen : Ellen baby
28 dage siden · knudkp
2Er E-sport sport?
1 måned siden · dino
1To Liv
1 måned, 3 dage siden · Engbo
10Danmark
1 måned, 14 dage siden · dino
16Chettoer
1 måned, 18 dage siden · Engbo
5Norges bjerge
1 måned, 20 dage siden · Engbo
74På'n igen.
2 måneder, 1 dag siden · Engbo
0Otiumstol - anbefalinger
2 måneder, 3 dage siden · Machula T.
3Sonateform
2 måneder, 6 dage siden · Muhkovending
1hvilke lande, hvilke genrer?
2 måneder, 7 dage siden · Muhkovending
44Politiske ideologier anno 2019
2 måneder, 8 dage siden · Engbo
9Humor .
2 måneder, 12 dage siden · Engbo
5Udgivet novelle Inder
2 måneder, 15 dage siden · Birkmand
1Super-søger søges
2 måneder, 16 dage siden · Kattegat
18Hormonforstyrrende stoffer.
2 måneder, 18 dage siden · Stinapige
4Gætteleg
2 måneder, 20 dage siden · Polo
7Saxo.com
2 måneder, 29 dage siden · Lauhan
1Hvordan er Saxo Publish?
3 måneder, 1 dag siden · Paolosaks
12Nem mad til 1
3 måneder, 1 dag siden · Kattegat
3Udgivelse af digtsamling
3 måneder, 8 dage siden · Fink
8MODERSMÅLET
3 måneder, 9 dage siden · Engbo
3Entropi og evolution
3 måneder, 13 dage siden · dino
2Skrivegruppe Randers og omegn
3 måneder, 16 dage siden · Stinapige
121Hvad er du taknemmelig for i dag?
3 måneder, 19 dage siden · Engbo
0Lidt sjov med statestikken
4 måneder, 8 dage siden · knudkp
0Opfindelse til fyldepennen
4 måneder, 9 dage siden · Savanti
21Porno
4 måneder, 11 dage siden · Kåemer
8Voldtægter og overgreb
4 måneder, 14 dage siden · maryanna
3Hjælp til handling
4 måneder, 15 dage siden · Det Anonyme Pun...
20Korrekturlæsning
4 måneder, 16 dage siden · Filia
2Hvorfor ?
4 måneder, 18 dage siden · Brehmer
0Anbefal et fælleskontor
4 måneder, 19 dage siden · sylvain_24
2Google
4 måneder, 21 dage siden · Savanti

Ordet er frit

194Kontraster
9 timer, 18 minutter siden · Engbo
99Dagens Vits
6 dage siden · Savanti
2Skrivegrupper eller blot makkere
9 dage siden · heksemutter
4Gætteleg
2 måneder, 20 dage siden · Polo
3Udgivelse af digtsamling
3 måneder, 8 dage siden · Fink
3Entropi og evolution
3 måneder, 13 dage siden · dino
1Retstilstand og retssikkerhed
5 måneder, 7 dage siden · Kattegat
2Mindre smerter når jeg skriver
5 måneder, 10 dage siden · dino
4Gratis
5 måneder, 11 dage siden · Savanti
2I gang.
6 måneder, 4 dage siden · dino
5BESTAWARE....
6 måneder, 7 dage siden · Kattegat
4Stavefejl.
6 måneder, 12 dage siden · jebomik
0Fleksjobbers tilknytning til arbejd...
6 måneder, 14 dage siden · knudkp
5Cookies og trejdepart!
6 måneder, 17 dage siden · Titken Toft
0Annoncer på facebook!.
6 måneder, 18 dage siden · Savanti
1Hjemløse !.
6 måneder, 19 dage siden · Savanti
1Moderniseringsstyrelsen !.
6 måneder, 20 dage siden · Kattegat
6Danske Bank
6 måneder, 22 dage siden · Savanti
2Grænse politi .
6 måneder, 22 dage siden · Savanti
2Klimaet .!.
6 måneder, 23 dage siden · Savanti
0Medvirk i podcast.
7 måneder, 16 dage siden · Rasmus C
0FebruaryFICTION
7 måneder, 20 dage siden · Syrene Hvid
7Kromosomer
8 måneder, 7 dage siden · Kattegat
5Med omtanke
8 måneder, 15 dage siden · tope
10Forfatter
8 måneder, 16 dage siden · tope
7Kulturen står i en stilstand, der k...
8 måneder, 16 dage siden · tope
6Hvordan foretrækker du at sidde og ...
8 måneder, 22 dage siden · jebomik
83Mand/kvinde
8 måneder, 23 dage siden · dino
0En cool mand. En god historie.
8 måneder, 23 dage siden · Morten Vesterga...
5Værdier
8 måneder, 29 dage siden · Inghard
11NaNoWriMo
9 måneder, 14 dage siden · Eddie
15Endestation - eller strengt nåleøje...
9 måneder, 21 dage siden · tope
0Zenon, Newton og høeg
9 måneder, 28 dage siden · dino
11Dåseåbner
10 måneder, 2 dage siden · Kåemer
1Roman
10 måneder, 10 dage siden · Eddie
7Klimaet
11 måneder, 24 dage siden · dino
0Brevkassen er åben
1 år siden · Savanti
0En hyldest
1 år siden · Savanti
9Foreslag
1 år siden · Savanti
5Global opvarmning
1 år siden · Lille
7Pornografi
1 år siden · Kåemer
4Fjodor, Jussi, Lars og Jules.
1 år, 2 måneder siden · dino
13Lysets Engel
1 år, 3 måneder siden · Engbo
10Det at skrive
1 år, 5 måneder siden · JacobPatrickPou...
11Sand identitet på Fyldepennen
1 år, 6 måneder siden · Dyppepennen
5Skal vi skrive en gyser sammen?
1 år, 6 måneder siden · smukkehjerte
0Kritik
1 år, 7 måneder siden · Brehmer
0Bruger du cliffhangers i din tekst?
1 år, 9 måneder siden · Dizzy76
8NaNoWriMo - National Novel Writing ...
1 år, 10 måneder siden · Syrene Hvid
16Hvad er det der gør dig til forfatt...
1 år, 10 måneder siden · Pino
1Emails til de stræbende
1 år, 11 måneder siden · Kåemer
2Det der med at gøre opmærksom på si...
1 år, 11 måneder siden · Bondekonen
1LÆSEKLUB ODENSE
2 år siden · Hairy Poetter
12Godt nok!
2 år siden · Morpho
9Komplimenter
2 år siden · KiannaKitter
3Fantasi
2 år siden · Kåemer