Udgiv roman, biografi, novelle- eller digtsamling

Flere platforme

Fyldepennen tilbyder Danmarks absolut nemmeste udgivelsesproces, hvor dine kommende læsere kan hente din e-bog på adskillige platforme - fx iBooks Store og Google Play.


Opmærksomhed

Fyldepennen giver din udgivelse den fornødne opmærksomhed. Med et stort publikum er Fyldepennen det optimale sted for din første gratisudgivelse. Vi annoncerer din udgivelse på Facebook og Twitter.


Statistik

Du har selvfølgelig adgang til daglig statistik over din læserskare, altså hentninger af din e-bog, både via boghylden på www.fyldepennen.dk og Apple iBooks Store. Helt unikt for Fyldepennen.


Nemt og overskueligt

Du tilføjer selv din udgivelses indhold via Fyldepennens online udgivelsesfunktion. Vi klarer alt det praktiske og tekniske såsom opbygning af e-bogens filformat. Når du er klar, så indsender du til kvalitetsgennemgang, og i samarbejde med redaktionen justeres din udgivelse. Der stilles høje krav og du bør derfor på forhånd have gennemarbejdet indholdet grundigt.

Professionel bogforside

Fyldepennens redaktion hjælper dig med udarbejdelsen af en professionel bogforside - og det er til at betale. En flot og appetitvækkende bogforside er en vigtig del af din udgivelse. Fyldepennen har designet 66% af alle udgivelsernes bogforsider, og vi lytter til dine forslag. Vi udarbejder et forslag - og du betaler kun hvis du vil benytte konceptet.